Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a páromból, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a páromból, mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Karácsonykor a kezemet is megkérte ( magától).

Állandóan kötözködik és már elegem van belőle. Ráadásul holnap mennénk nyaralni...

Ma lesöpörte a telefonomat a kanapéról mert épp ott heverészett. Semmi bocsánat, hanem még neki állt feljebb... semmiben nem segít, csak gúnyolódik állandóan. Már sírtam, ő meg elkezdett szólongatni hogy kimosott a mosógép, terigessem ki a ruhákat... de mint egy gyerek aki azt hajtja hogy "anya, anyaa, anyaaaa". Ha vásárolni is megyünk akkor is szenved, "haladjunk már, miért nem írtad össze milyen kaja kell, stb", mindenbe bekeköt és semmiben nem partner. Ocsmányul beszél velem, de én ne mondjak rá semmi rosszat...

Elegem van! De a nyaralást már kifitettük mert télen foglaltunk... Mit csináljak, hogyan éljen túl? Nem akarok drámát de úgysem fogja tudni megállni.....

2017. aug. 2. 20:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Tudod te is mit kellene Szakítani! Ha nem akarsz,akkor meg ne mártíroskodj.
2017. aug. 2. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Nyilvan nem harom szitu miatt ir kerdest gyakorira. Mi meg egyszer sem mentunk ugy egymassal a parom agyara, hogy ilyen szovegeket akarjak masoknak lenyomni rola. Sosem beszel velem ocsmanyul es nem szokott figyelmen kivul hagyni, ha problemam van. Es mi sem 1-2 honapja vagyunk egyutt.

De ha valaki ugy gondolja, ezek egy kapcsolathoz tartoznak, akkor hajra, de masoknak nem ertem, minek olyasmit tanacsolni, hogy viseljek el ok is a szart, csak mert nekik is rossz neha :DD

2017. aug. 2. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Pasiz be a nyaralás alatt.
2017. aug. 2. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
Ha 6 éve vele vagy, akkor annyira rossz nem lehet:)
2017. aug. 2. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

12-es

Értem, de 6 (!!) ÉVE VAN VELE.

Oké, hogy nem 3 szitu van, de te sem tudsz többet az ő kapcsolatéról.. Az is nyilvánvaló, hogy nem 6 évig szar egy kapcsolat.

Egyébként persze,lehet szakítani, de akkor is csak 3 felszínes tünet vagy hogy mondjam, amit itt láttunk, és fogalmad sincs neked sem, miért szaródott el a kapcsolat.

Persze agyatlanul osztani az észt a legkönnyebb. ;) Minek gondolkozni azon, mi az oka, igaz? Nyilván 6 éve áll fenn a szitu. Te tudod, hogy szakítani kell, így, látatlanba, 3 mondatból. Valamit tudsz, öregem..

2017. aug. 3. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:
hogy erzed magad vele hosszabb tavon?
2017. aug. 3. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Most lett ilyen?

Ha nem, miért vagy még vele? MEg úgy egyébként is... én nem mennék nyaralni, hanem összecuccolnék és lelépnék.

2017. aug. 7. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!