Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy hogy elegem...

Miért érzem úgy hogy elegem van a páromból?

Figyelt kérdés
Ha arra gondolok,hogy ebben a kapcsolatban kell maradnom, az ideg csapkod? Van 3 gyönyörű gyerekem de csak egy közös. viszont én már nem akarom ezt a kapcsolatot menteni. Beszélgettünk párommal erről,de csak azt hajtogatta hogy "álljunk be a sorba.." Szeretem őt ,de mégsem akarom. vele már semmi kapcsolatot nem akarok. segítsetek amiben tudtok.
2013. jan. 17. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Nincs értelme az egyoldalú ragaszkodásnak. Ezt neki is meg kellene értenie. Mindketten kezdhettek még új életet anélkül, hogy előtte egymásét tönkre tennétek. Az élet egyszeri, megismételhetetlen, mindenkinek joga van a boldogsághoz.
2013. jan. 17. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi értelme folytatnotok, ha így állnak a dolgok. Ezt értesd meg vele, és váljatok szét békében.
2013. jan. 17. 11:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Békébe? Nem tudom sikerülhet e.Miért most jött rá amikor már vége bennem? Azt. magyarázza hogy javítható. nem tudom ,nem érzem annak:( Az lenne a legegyszerűbb ha tudnám gyűlölni, de az sem megy már.
2013. jan. 17. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
a férfiak amíg nem költözünk el, nem fogják fel, h baj van és a kapcsolatnak vége van. Azt hiszik, h a nők csak viccelnek.
2013. jan. 17. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el Neki még egyszer,utoljára,hogy Benned már nincsenek érzelmek,csak a közöny,és ezen ha fejen áll,akkor sem fog tudni változtatni.
2013. jan. 17. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Valami oka volt, hogy közös gyereket vállaltatok, nem? Csak elszúrtátok, ezért tartotok most itt. Igaza van a párodnak, miért ne lenne javítható? Csak hát tenni kell érte, megdolgozni a boldogságért, de mindenek előtt ezt erősen elhatározni és kitartani emellett. Hogy a következő majd jobb lesz, az csak illúzió, ott is eljönnek a szürke hétköznapok.....A következő pároddal is pár év után ide jutsz, mert ha a szerelem alább hagy, sokan nem tudnak a kapcsolattal mit kezdeni, várják hogy majd magától boldogságot ad úgy, hogy közben semmit nem tesznek érte. Ott is lesz gyerek, aztán megint tovább állsz? Nehogy sértegetésnek vedd! Nem ez volt a célom, csak az hogy gondolkodj el ezeken a dolgokon, és ezeknek tudatában dönts. Nem írtam hülyeséget, van tapasztalatom mindenről, amit leírtam!
2013. jan. 18. 10:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vettem sértésnek! Ez egy 11 éves kapcsolat, én voltam mindig is az aki próbált jobbat kihozni belőle.páromnak mindig is fontos volt a munka,most ezt jobban észre lehet venni. Sokat beszélgettem vele,hogy rakjuk rendbe ezt a kapcsolatot. de nem hitt sem bennem sem magában. így most ide jutottam . nagyon sokszor álltam már ezen a szinten,de csak addig jutottam hogy belenyugodtam ."ez a sorsom" de most ott tartok hogy én lennék a rossz ember ha kilépnék ebből a kapcsolatból a gyerekekkel. ezen agyalok ,hogy lenne jó? hogy lehetne a legkisebb traumával kiszállni ebből? JA Igen: az hogy párterapeuta az kivitelezhetetlen lenne. A romantikus estéket is régen elfelejthetem. A beszélgetést is. esetleg így ha tudna valaki tanácsot adni .. megköszönném
2013. jan. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!