Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért távolságtartó?
Már 3 éve vagyok egyetemista, hiába hivom barátom, hogy megismerje őket, nem akar, mert direkt úgy alakítja a dolgait és a kedvét, hogy ne tudjam bemutatni. Nagyon szeretném ha megismernék, meg ő is megismerje őket, sőt a haverjaim is mindig róla kérdeznek, meg szeretnék megismerni. Meg az is furcsa, hogy forditva sincs szándéka, pedig mondtam, hogy szeretném már megismerni a haverjait...
Miért ez a nagy félelem?
Talán csak nem akar a haverjaiddal lenni.
Nem mindenkinek van erre igénye, amit én megértek.
Persze téged is zavar a dolog, mert így állandóan kérdezgetnek meg mittomén, hogy miért nem megy. De ha nem akar, nem kell erőltetni.
Én pl. magam választom meg a barátaimat/haverjaimat, és egyáltalán nem érzek késztetést rá, hogy más haverjait megismerjem, akkor sem, ha a barátom/barátnőm/akárkim haverjai.
Lehetnek kivételek, de attól még így van. Talán ő is az a típus, aki nem akar ismeretlenekkel jópofizni, csak azért, mert te ismered őket.
Nem olyan furcsa ez.
Van, aki alapból nem igényel nagy társaságot, főleg nem még a párja barátait is. Pl én sem.
Inkább ne erőltesd, ne legyen ebből vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!