Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy derítsem ki bejövök-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki bejövök-e neki? Info lent!

Figyelt kérdés

Kaptam egy olyan üzenetet amiben a csaj egy olyan nevű srácot szeretne pasijának mint én. De sajnos van konkurencia, több ilyen nevű ismerőse is van, de ahogy én elnéztem egyik se olyan mint amilyen szerintem bejön neki. De ki tudja??!! Hogyan deríthetném ki hogy én kellek-e neki vagy éppen egy másik pasi? Nem igazán merném telibe megkérdezni, ez egy olyan végső megoldás. Amúgy mindig is jól elvoltam vele, több éve ismerjük egymást, tőlem lehetne több is mint barátság. Tippet, trükköt kérnék hogy szedjem ki belőle!!!!

Előre is köszi

15F

2010. máj. 27. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle.

A legegyszerűbb megoldás.

Elhívod valami nyugis helyre és megkérdezed.

Ennyi.

2010. máj. 27. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha nemet mond még ez a közeli kapcsolat is elszállhat. Valami más tippre gondoltam de azért köszi!!
2010. máj. 27. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Colombo-t béreld fel,kideríti be jösz-e neki ;)
2010. máj. 27. 21:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Ha felkeresed nekem felfogadom! :)
2010. máj. 27. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérj meg egy közös ismerőst. Menjen oda, és ááá ezt hallottam, hogy bejön neked ez a srác vagy melyikre is gondoltál, mert tudom ám, hogy több ilyen nevű ismerősöd is van. És megmondja a spanodnak, hogy melyikre gondolt. De itt jól kell informátort választani, nehogy már a végén átbasszon. Majd nézd az arcát,ha visszajön, ha mosolyog, meg röhögcsél akkor hazudik.
2010. jún. 22. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
sztem simán kérdezd meg , vagy valahogy tudd meg tőle minél hamarabb! ne tökölj vele sokat, mert mi van ha ő is rád vár éppen, ugyanúgy fosik, hogy mi lesz, aztán meg egyszer csak nem tud várni már többé, és nem is fog. elmegy mással, te rábaszol... Ne szarakodj, kérdezz rá!
2010. jún. 22. 00:19
 7/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle h hol a piros?
2010. jún. 22. 01:43
 8/8 anonim ***** válasza:

ha tudja akkor nem jössz be neki ha nem tudja akkor nert ügyed van

muki

2010. jún. 22. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!