Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnom bevallotta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom bevallotta hogy kezd kiabrandulni belolem?

Figyelt kérdés

A baratnommel 2eve vagyunk egyutt, sajnos sokat dolgozunk mind a ketten de a kozos jovo a cel es ezt anyagilag csak magunknak tudjuk megteremteni nincs segitseg szuloktol stb. A lenyeg hogy bevallotta nagy nehezen hogy mar nem elvezi a szexet velem mert nem ugy figyelek ra(pl huvelyi orgazmusa nincs csak csiklo es mindig mikozben szexelunk kozben simogatja magat csak ugy sikerul neki, bar mostansag nem mindig elvezett el) van hogy ugy szexelunk csak hogy durr a kozepebe, neha neha panaszkodott de sosem vettem komolyan mert ugyan ugy kezdemenyezte a szexet utana tobb alkalommal is, es ugyan ugy volt kedve hozza mindig. Kiveve persze az utobbi idoben. A fejemhez vagta hogy elege van hogy eroltetem az analis szexet amikor o irtozik tole es fel hogy baj lesz( ha veletlen nem tisztit alaposan)

Igaza van rengetegszer eroltettem de azert mert elotte mar csinaltuk kb 10alkalommal es utana mindig mondta hogy annyira nem volt szornyu. Ezert eroltettem mert mindig kicsit nyaggatni kellett az elejen de utana nem volt neki rossz hiszen o maga vallotta be.

A lenyeg hogy bevallotta hogy unja hogy nem tekintek ra nokent es par havonta egyszer ha megdicserem , meg piszkalom is neha hogy kis husi meg hogy szeret engem de egyszeruen nem tudja mit akar mert megtetszett neki mas(akivel nem tortent semmi mert hiaba hivta randira a masik nem volt kepes vele talalkozni mert engem szeret) de hogy ha olyan boldog lenne akkor megsem fordult volna a fejeben hogy vege legyen koztunk. Ezt o mondta igy.

Mit tegyek? Probalnam vissza szerezni kedveskedek neki es o is ugyan ugy bujik hozzam es puszilgat de latszodik rajta hogy orlodik es hogy nem hiszi el hogy hosszu tavon ugyan igy fogok vele viselkedni.

Lehet kicsit ertheterlenul irtam de a kerdesekre valaszolok csak segitsetek.

2017. szept. 26. 15:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
12%

Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne a gyakoris nőket (főleg) kérdezd párkapcsolati vagy bármilyen problémával és tanáccsal kapcsolatban.

Tudod nekik, hogy kiír az ember egy problémát amin mondjuk javítani szeretne és még el is ismeri, hogy hibázott, ugyanúgy összedobálják paradicsommal ahogy a középkorban a kalodába zárt rabbal tette a csűrhe. Majd elküldenek a p*csába, hogy milyen hülye vagy majd akik jól végezték dolgukat pontozgatják fel egymást utána. És ezek után persze azt gondolják, hogy nagyobb EQ-juk van mint Jézus Krisztusnak.

A barátnőd nem egy megrontott naiv, kislány, hanem veled hasonló korú nő lehet. Ha valamivel problémája van azt majd elmondja, ha olyan érett és próbáljatok meg mindketten javítani a dolgon, hozzáállás kérdése. Ha neked valami fontos azzal ne nyaggasd, hanem beszéljétek meg és állítsátok fel a határokat és kérdezd meg, hogy neki hogyan jó, hogyan élvezi.

Nagyon sok nő 30 évesen sem képes orgazmusra és imádja a durva, lealázó szexet is. Lehet, hogy a barátnőd nem ilyen, de nem kellene minden nőt egy kalap alá venni mert kötve hiszem, hogy itt is mindenki órákon át tartó gyengéd szeretkezéseket folytat mindig.

2017. szept. 26. 18:28
 32/34 anonim ***** válasza:
81%

Mázlis vagy, hogy a barátnőd kislány még, mert értelmes nő a felénél kidobott volna.

Hülye bunkó vagy, nem tűnik fel?!

2017. szept. 26. 18:44
 33/34 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam soha elelvezni 5 páromnál se... És a hatodik, a mostani, állandóan eléri a G pontomat.
2017. szept. 26. 19:33
 34/34 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Egyébként kezdj el végre figyelni rá. (Ahogy az a másik srác teszi is biztos). Nem kell teperni, csak nyisd ki a füled és halld meg végre azt, amit, eddig is mondott csak nem vetted figyelembe. Szex terén semmiképp se erőszakolj rá semmit. Senkire. Sok nő szereti az anális szexet, keress olyat, ha nem vagy meg nélküle. És akkor van vége egy együttlétnek, ha mind a két fél kielégült... jó esetben. Ha neked nem ez a cél, akkor bele se kezdj. Igazából az egész hozzáállásodon kéne változtatni, de a leírtak alapján még érez irántad valamit, szóval nem esélytelen.

2017. szept. 26. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!