Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom bevallotta hogy kezd kiabrandulni belolem?
A baratnommel 2eve vagyunk egyutt, sajnos sokat dolgozunk mind a ketten de a kozos jovo a cel es ezt anyagilag csak magunknak tudjuk megteremteni nincs segitseg szuloktol stb. A lenyeg hogy bevallotta nagy nehezen hogy mar nem elvezi a szexet velem mert nem ugy figyelek ra(pl huvelyi orgazmusa nincs csak csiklo es mindig mikozben szexelunk kozben simogatja magat csak ugy sikerul neki, bar mostansag nem mindig elvezett el) van hogy ugy szexelunk csak hogy durr a kozepebe, neha neha panaszkodott de sosem vettem komolyan mert ugyan ugy kezdemenyezte a szexet utana tobb alkalommal is, es ugyan ugy volt kedve hozza mindig. Kiveve persze az utobbi idoben. A fejemhez vagta hogy elege van hogy eroltetem az analis szexet amikor o irtozik tole es fel hogy baj lesz( ha veletlen nem tisztit alaposan)
Igaza van rengetegszer eroltettem de azert mert elotte mar csinaltuk kb 10alkalommal es utana mindig mondta hogy annyira nem volt szornyu. Ezert eroltettem mert mindig kicsit nyaggatni kellett az elejen de utana nem volt neki rossz hiszen o maga vallotta be.
A lenyeg hogy bevallotta hogy unja hogy nem tekintek ra nokent es par havonta egyszer ha megdicserem , meg piszkalom is neha hogy kis husi meg hogy szeret engem de egyszeruen nem tudja mit akar mert megtetszett neki mas(akivel nem tortent semmi mert hiaba hivta randira a masik nem volt kepes vele talalkozni mert engem szeret) de hogy ha olyan boldog lenne akkor megsem fordult volna a fejeben hogy vege legyen koztunk. Ezt o mondta igy.
Mit tegyek? Probalnam vissza szerezni kedveskedek neki es o is ugyan ugy bujik hozzam es puszilgat de latszodik rajta hogy orlodik es hogy nem hiszi el hogy hosszu tavon ugyan igy fogok vele viselkedni.
Lehet kicsit ertheterlenul irtam de a kerdesekre valaszolok csak segitsetek.
"Csak erdekesnek talalom hogy eddig nem volt gond velunk csak most hogy kepbe kerult valaki uj."
Ne keverd a szezont a fazonnal!
Nem azért lett probléma, mert képbe került az új, hanem azért kerülhetett képbe, mert probléma volt.
Te egy bugris vagy a szeretkezéshez, te legfeljebb bäszni szeretsz, azt is csak a saját örömödre.
Engedd el a lányt, talán valaki mellett helyrejön, amit te elrontottál nála, ... csak remélni merjük, hogy nem egy egész életre!
"mint irtam attol hogy neha-neha bar inkabb ritkan panaszkodott egy keveset nem ugy tunt mint aki annyira ellene van a dolgoknak"
Te tényleg ekkora EQ nulla vagy? Komolyan azt hiszed, hogy ha valaki nem sír vagy veszekszik állandóan valami miatt, akkor már nem is zavarja annyira? :D Elképesztő, milyen emberek vannak. Tudod normális férfi az egyetlenszer kimondott "nem"-et is felfogja és elfogadja. Nagyon remélem, hogy szerencsétlen lány tényleg lelép minél hamarabb - akár új hapsival is, nyugi, nálad csak jobb párja lehet.
Nem csak az anális szex a probléma nálatok.
Rettentő önző vagy. Durrbele szex, erőszakoskodás, kényszerítés, nyaggatás. Nem csak nem veszed figyelembe, mit szeretne a párod, de az sem tűnik fel, hogy boldogtalan melletted. Teljesen mindegy, hogy van-e análszex, vagy nincs, a hozzáállásod a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!