Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom bevallotta hogy kezd kiabrandulni belolem?
A baratnommel 2eve vagyunk egyutt, sajnos sokat dolgozunk mind a ketten de a kozos jovo a cel es ezt anyagilag csak magunknak tudjuk megteremteni nincs segitseg szuloktol stb. A lenyeg hogy bevallotta nagy nehezen hogy mar nem elvezi a szexet velem mert nem ugy figyelek ra(pl huvelyi orgazmusa nincs csak csiklo es mindig mikozben szexelunk kozben simogatja magat csak ugy sikerul neki, bar mostansag nem mindig elvezett el) van hogy ugy szexelunk csak hogy durr a kozepebe, neha neha panaszkodott de sosem vettem komolyan mert ugyan ugy kezdemenyezte a szexet utana tobb alkalommal is, es ugyan ugy volt kedve hozza mindig. Kiveve persze az utobbi idoben. A fejemhez vagta hogy elege van hogy eroltetem az analis szexet amikor o irtozik tole es fel hogy baj lesz( ha veletlen nem tisztit alaposan)
Igaza van rengetegszer eroltettem de azert mert elotte mar csinaltuk kb 10alkalommal es utana mindig mondta hogy annyira nem volt szornyu. Ezert eroltettem mert mindig kicsit nyaggatni kellett az elejen de utana nem volt neki rossz hiszen o maga vallotta be.
A lenyeg hogy bevallotta hogy unja hogy nem tekintek ra nokent es par havonta egyszer ha megdicserem , meg piszkalom is neha hogy kis husi meg hogy szeret engem de egyszeruen nem tudja mit akar mert megtetszett neki mas(akivel nem tortent semmi mert hiaba hivta randira a masik nem volt kepes vele talalkozni mert engem szeret) de hogy ha olyan boldog lenne akkor megsem fordult volna a fejeben hogy vege legyen koztunk. Ezt o mondta igy.
Mit tegyek? Probalnam vissza szerezni kedveskedek neki es o is ugyan ugy bujik hozzam es puszilgat de latszodik rajta hogy orlodik es hogy nem hiszi el hogy hosszu tavon ugyan igy fogok vele viselkedni.
Lehet kicsit ertheterlenul irtam de a kerdesekre valaszolok csak segitsetek.
"Az analt pedig sajnos nem birom nelkulozni hosszu tavon olyan szinten izgat."
Utána meg azt írod, hogyha nem nyaggatod ezzel, akkor menthető e a kapcsolat.
Akkor mit akarsz ezzel a szerencsétlennel?
Eljársz majd seggbeqrni valakit, aztán hazamész hozzá?
Keress valakit, aki neked ebben partner, őt meg hagyd békén normális partner mellett élni.
(Ennyire nem lehet valaki idióta, remélem csak troll vagy, mert ha nem, akkor ijesztő az unintelligenciád)
Igen volt hogy panaszkodott de utana kb mint aki elfelejtette a problemat ugyan ugy kezdemenyezte a szexet es ugyan ugy bujt meg minden ugyan ugy elment szex kozben ezert nem vettem jelzesertekunek..
Az analis szex nelkul megprobalnek elni ha igy vele.lehetek.
Nem, ez már nem menthető, ugyanis az alap hozzáállásoddal van a baj.
Olyan nincs, hogy szeretek valakit, de azért rákényszerítem számára fájdalmas, rossz dolgokra a saját örömöm érdekében. Felfogod egyáltalán, hogy ez mit jelent? Hülye kérdés, nyilván nem...
Te nem szereted ezt a lányt, bármit is gondolsz, a szerelem nem ez.
Engedd el...
A fàradtsàga tévesztett meg azt hitted hogy csak az a baja.Az az igazsság hogy te is elrontottad .Sztem ha mások az igényeitek hosszabb távon és csak felőrlődtök
a kapcsolatban mégha szeretitek is egymást.
Figyelj,későn kaptál észbe.
Erőltettél egy olyan dolgot amitől ő rosszul van (anál). Érzelmileg zsarolhattad,csakhogy megkapd amit akarsz. Ilyet nem csinál aki szereti a másikat.
A szexet is (mert ezt szeretkezésnek nem lehet nevezni) letudtad annyival,ami neked jó volt. Az ő örömét nem segítetted,nem volt előjáték ami érzelmi töltetet vagy kellő felizgulást,akár romantikát biztosított volna.
Nem kelted nőként. Nem dícsérted,sőt még önbizalomromboló tevékenységet is (piszkálódás) folytattál.
Ezekkel együtt emberként sem bántál vele. Akit szeretünk azt elismerjük,figyelünk az igényeire,azt akarjuk,hogy jó legyen neki. Ő esetleg neked csak ürítő zsákként funkcionál.
És akkor a miértek...
Miért nem jelezte ezt?-jelezte,de te csak magaddal foglalkoztál.
Miért próbálkozott szexxel?-mert bízott benne,hogy változol,de ez nem történt meg.
Ennyi a válaszom. Sajnálom szegényt... Te tipikusan az a fajta férfi vagy,akitől hányok. Remélem ezt a lány is kezdi így érezni. Bocs haver,de te nem érdemled meg ezt a lányt. Neked max egy guminő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!