Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes együtt maradni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes együtt maradni egy olyan lánnyal, aki nem hisz a Holdra szállásban?

Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%
Nyert a lány. Nem jártak az amcsik a Holdon. Hosszú lenne elmagyarázni.
2017. szept. 22. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg együtt ezt egy romantikus kukoricaropogtatás közben és utána dönts:

[link] Moon(2009)

2017. szept. 22. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem.

A konteók közt vannak szórakoztatóak, de csak addig szimpi a dolog, amíg el nem kezdi valaki keverni a valósággal. Onnantól már nem vicces a dolog

2017. szept. 23. 05:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még lehetne, csak aztán ha esetleg komolyra fordul és a gyerekének nem adja be a gyógyszert, nem viszi oltásra, az már keményebb kérdés.
2017. szept. 23. 08:40
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Valaki írta, hogy a konteós hülyéket kerülni kell. Nos, fordítsuk meg, szerintem meg azokat az embereket kell kerülni, akik bemondásra elhisznek mindent, mert olvasták a neten meg látták a tv-ben és még a törikönyvben is benne volt. Akkor bizony megtörtént.

Szerintem meg azok az emberek értelmesebbek, akik megkérdőjeleznek dolgokat, mert ők legalább gondolkodnak.

Amúgy meg érdekes, hogy az amcsikat, meg az arabokat divat lett szidni, de ha valaki lemeri írni a zsidó szót, azonnal máglyáraveleahülyeantiszemitadisznó!!!44!! Hát igen, ezek az emberek is primitívek.

Tudom, hogy le leszek pontozva, akik itt értelmesen válaszoltak, azok mind le lettek.

2017. szept. 23. 09:08
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Függetlenül attól, hogy szerintem nincs igaza, a véleményét elfogadnám és nem ettől tenném függővé a kapcsolatunkat. Fordítsuk meg a dolgot: ő akar veled szakítani, mert te nem úgy gondolkodsz ahogy ő?
2017. szept. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!