Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes együtt maradni egy olyan lánnyal, aki nem hisz a Holdra szállásban?
Nem.
A konteók közt vannak szórakoztatóak, de csak addig szimpi a dolog, amíg el nem kezdi valaki keverni a valósággal. Onnantól már nem vicces a dolog
Valaki írta, hogy a konteós hülyéket kerülni kell. Nos, fordítsuk meg, szerintem meg azokat az embereket kell kerülni, akik bemondásra elhisznek mindent, mert olvasták a neten meg látták a tv-ben és még a törikönyvben is benne volt. Akkor bizony megtörtént.
Szerintem meg azok az emberek értelmesebbek, akik megkérdőjeleznek dolgokat, mert ők legalább gondolkodnak.
Amúgy meg érdekes, hogy az amcsikat, meg az arabokat divat lett szidni, de ha valaki lemeri írni a zsidó szót, azonnal máglyáraveleahülyeantiszemitadisznó!!!44!! Hát igen, ezek az emberek is primitívek.
Tudom, hogy le leszek pontozva, akik itt értelmesen válaszoltak, azok mind le lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!