Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mehet ez így tovább? Kinek mekkora a tűrés határa?
3 éve vagyunk együtt a párommal.
Úgy vélem ez a kapcsolat már kb arról szól, hogy a párom mindent megtehet, ... a nemtetszésemet ne tegyem szóvá, mert akkor vita támad, ... mert szereti az ő oldalára fordítani a dolgokat és el akarja hitetni velem hogy ez így a normális, ... egy ideig elnyomva éreztem magam, ... de már kiállok az igazamért, .... és még mindig én csinálok nagy ügyet belőle és nem érti hogy mi bajom van?!
Azt gondolom mindenkinek van egy "elvárási szintje" egy kapcsolatban, ... hogy hogy viselkedjen a pasi, vagy épp a nő.
Pl: előfordul hogy alkohol hatására bunkó, paraszt,sértő módon beszél velem.
Tudja hogy rühellem amikor ilyen és kiakadok, ... és még Ő támad engem!
...de mindezt dobjam hátra, nyeljem le (Ő ezt várja el)
És ott van az a tény is, hogy tán akit szeretünk, nem bántjuk meg, a kedvében járunk, arra törekszünk hogy jó legyen együtt. Vagy ez tényleg egy hatalmas elvárás lenne??
Azt veszem észre, hogy abszolút nem tudja mi kell a nőnek! ... ha felemlítem neki hogy jól esne ha ...., jaaahh háát ő nem papucs!!
Számára az a normális ahogy Ő áll a dolgokhoz, nem lehet már szinte elvárásom, .... csak az hogy tűrjek!!
Azért ez már nonszensz, ... nem ilyen egy kapcsolat!!! Azt gondolom, ha a másiknak vmi nem tetszik, próbálunk változtatni rajta.... sztem ez a normális hozzáállás.
Rá kell jöjjek Ő nem normális :)
35/N
Nemhinném hogy nemnormális lenne... Csupán más, mint te. Totál szubjektív hogy kinek mi a normális.
Az tuti hogy nem illetek össze, ez látszik abból is hogy 3éve szenvedtek. Ideje szerintem kilépni. Én 5évig voltam egy ilyen kapcsolatban. Most a 9.hónap végén mondom azt, hogy nagyjából gyógyulnak a sebek. Mert abban amiben te vagy, sérül az önbecsülésed, önértékelésed, stb és ezeket nem olyan egyszerű helyre tenni. +ba mellé jön a szakítás, (már) ha szereted akkor egy kis szerelmi bánat. Soroljam még?
Gondold át mennyi időt akarsz még elpazarolni egy olyan kapcsolatra, ami nem működik. Ráadásul a "partnered" nem partner a megjavításában.
Van még kérdés? :)
30F
Azt nem mondanám, hogy nem normális, de tény, hogy nem valami jó a hozzáállása a dolgokhoz. De egy kapcsolatot ketten alakítanak, szóval te is hibás vagy, hogy így áll köztetek a helyzet. Gondolom már az elején is ilyen volt, max kicsit még enyhébben adta elő magát. A te fejedhez meg senki nem tartott fegyvert, hogy együtt legyél olyannal, akivel ennyire nem illetek össze. Most komolyan, minek hosszú kapcsoaltba bonyolódni egy olyannal, aki durván beszél veled olykor, meg elnyom és ráderőlteti az akaratát, és nem partner abban sem, hogy lehetne javítani a dolgokon? Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ami ennyire nem tesz boldoggá. Már rég le jellett volna ülnöd vele, és megbeszélni kinek mi nem jó, és ha nem sikerül, nem hajlik megoldásra, akkor kilépni ebből a fostengerből.
Egy életünk van, nem érdemes az időnket pazarolni egy egyértelműen nem működő kapcsolatra.
Ebben az a durva, hogy 3 éve tűröd, hogy semmibe vegyenek.
Másrészt fel sem kellene, hogy merüljön, hogy ez normális-e, mert ez nagyon nem normális.
Egy 16 éves lány tudja, hogy nem szabad engednie, hogy így bánjanak vele.
Te meg 35 évesen 3 éve tűröd?
Mindketten babazsúr, de ő még fogyi ks.
"már nonszensz, ... nem ilyen egy kapcsolat!!!"
Kérdés?
Nem rosszinulatból, de nehezemre esik elhinni, hogy 35 vagy. A megfogalmazás már az én korosztályomban is gyerekes lenne, az írásod képe pedig már általános iskolában is karót érne.
Amúgy az írás alapján nagyon kis együgyűnek tűnsz, akit simán ki lehet használni, és ő éppen ezért teszi meg. Valamiért a butácska nő szerepébe taszítottad magad, igaz az ő jelentős részvételével, de a felelősség itt megoszlik.
Állj a sarkadra, mert ha magadért nem tudsz kiállni, akkor más sem fog tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!