Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bízzák egyes nők teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bízzák egyes nők teljesen a párjukra magukat anyagilag?

Figyelt kérdés

Sajnos most én is abban a helyzetben vagyok, hogy nem tudnám egyedül fenntartani azt az életszínvonalat, amit ketten együtt tudunk a férjemmel. Szerencsére ez ideiglenes, mert ha végzek az egyetemmel, már nem lesz ilyen problémám (most is dolgozom, de nem annyit, és nem diplomás fizuért).

Így is igyekszem nem kiköltekezni, szándékosan alacsonyabb színvonalon élni, mint megtehetném, hogy ha ne adj isten, történik valami (akár válás, akár elveszíti az állását, akár valami még rosszabb), ne egy fillér nélkül maradjak hatalmas igényekkel a megszokás miatt.

Viszont több nőismerősöm egyedül a férjére támaszkodik anyagilag. Sokuknak végzettsége sincsen, sosem dolgoztak, és továbbtanulni sem igyekeznek.

Mindegyikük férje alkalmazott, tehát nincs sem családi cég, sem örökölt vagyon, amire esetleg mindig lehet számítani.

Mások ilyen helyzetben nem félnek, csak én aggódok mindig?

2017. szept. 20. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A feleségemet én se akarnám, hogy dolgozzon, nevelgesse csak otthon a gyerekeket.

23/F

2017. szept. 20. 17:23
 12/17 A kérdező kommentje:
És mi lesz a feleségeddel, ha te vaalmiért nem tudsz többé dolgozni?
2017. szept. 20. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Megoldja, ahogy a nők megtették az elmúlt évezredekben is.
2017. szept. 20. 17:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Miért, talán akkora vagyont örököltél, földeket és nemesi címet, ahogy az eddigi évezredekben a férfiak is, akik a nem dolgozó nőket elvették?

Mert a paraszti réteg mindigis dolgozott, csak az urak nem.

2017. szept. 20. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Sehol nem mondtam olyat, hogy akkor ne dolgoztak volna, csak azt, hogy korábban is megoldották.
2017. szept. 20. 17:54
 16/17 A kérdező kommentje:

Akkor miért ne dolgozzon előtte is?

Nehogy már legyen némi munkatapasztalata 40 éves kora előtt?

2017. szept. 20. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Ők így döntöttek. Neked nem mindegy, hogy mások hogyan élik az életüket? Majd megtudják mibe keveredtek, ha a férjüket kirúgják, vagy netán meghal, és ott maradnak pénz,/végzettség/munkatapasztalat nélkül. Az ő dolguk, hogy élősködnek vagy dolgoznak. Egyébként ez manapság már elég ritka szerintem. Egy átlag pár örül, hogy 2 fizetésből kijönnek, esetleg egy kicsit még spórolni is tudnak menné, hogy ne teljesen hónapról hónapra éljenek.

A gyerekvállalás is luxus lassan, mert az is rengeteg pénzbe kerül. (minőségi élettel, nem parízeres kenyérrel etetve, szakadt-kinőtt ruhában járatva, romos, penészes otthonban várva a csp-t minden hónapban reszketve)

Mit kell ennyit gondolkodni ezen, egyértelmű a helyzet. Egyszerűen csak nem gondolnak a jövőjükre. Pont.

2017. szept. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!