Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ideje lenne az összeköltözésnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideje lenne az összeköltözésnek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, mindketten dolgozunk, de másik városban. Én saját házzal rendelkezem, barátom a szüleivel él. Az lenne logikus ha ő költözne hozzám a saját házba nagyobb városba. Viszont eddig ő szóba sem hozta, hiába próbálom arrafelé terelni.Nem akar a készbe jönni azt mondja. Korai még? Én már nagyon szeretném.

22/N 29/F

#kapcsolat #összeköltözé
2017. szept. 20. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

"Nem akar a készbe jönni azt mondja."

Értelmes ember ilyet nem mond.Inkább örül neki,hogy a mai világban,legalább albérletet nem kell fizetni,de mégis együtt lakhat a párjával,nem kell közösködni idegenekkel vagy szülőkkel.

2017. szept. 20. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi is egyutt elunk a baratommal az en lakasomban. Mi ezen olyan megterhelo neki? Ha nekem ilyet mondott volna, hogy nem koltozunk ossze a keszbe csak ha lesz kozos, akkor mar nem lennenk egyutt, mert felnotteknel bizonyos ido utan mar nem a randizgatas es az egymashoz atjaras dugni a szint. Plane, hogy a baratod 29 eves, es egy ev mar eleg ido boven ebben a korban. Szerintem szimplan keptelen elkotelezodni a baratod.
2017. szept. 20. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Megértem a srácot, én sem tudnék kész házba menni mert azzal elveszik az a közös élmény amit egy ház elérése jelentene számomra. Kicsit olyan mint 0 gyerekkel egy gyerekes nővel összejönni...

Erre amúgy megoldás a közös albi, a házat meg kiadod (vagy eladod).

2017. szept. 20. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor mit akar? Hitelezni úgy, hogy ott egy lakás?

Én is a páromnál élek, mert neki van lakása, nekem nem volt.

Ő férfi, eléggé minimalista a berendezés, én hozom hozzá a női dolgokat, de mindig biztat, hogy csináljam csak nyugodtan mert az ő lakása az enyém is.

2017. szept. 20. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Akarhanyas, attol meg ha osszekoltoznek gyujthetnek kozos lakasra vagy hazra ugyanugy, nem kell ott leelni az eletuket :DDD En is egy olyan helyen kaptam lakast ami nem rossz, de magamtol nem ott vettem volna, de ott elunk a parommal, mert jobb, mint egy alberlet. Ettol meg akarunk kozos hazat, egy kertvarosos budapesti ovezetben valami kozepes meretu csaladit legalabb.
2017. szept. 20. 16:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék közös családi házat a párommal, de ha most elkezdünk albérletet fizetni ami legalább olyan mint az én házam,akkor nem sokat tudunk félretenni. Emellett azért lehet spórolni is,ha nem pazarlunk feleslegesen. Ő szintén egy egész házat szeretne venni, de ez a mai világban átlagfizetésből egyedül nagyon nehéz.
2017. szept. 20. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!