Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje lenne az összeköltözésnek?
1 éve vagyunk együtt, mindketten dolgozunk, de másik városban. Én saját házzal rendelkezem, barátom a szüleivel él. Az lenne logikus ha ő költözne hozzám a saját házba nagyobb városba. Viszont eddig ő szóba sem hozta, hiába próbálom arrafelé terelni.Nem akar a készbe jönni azt mondja. Korai még? Én már nagyon szeretném.
22/N 29/F
"Nem akar a készbe jönni azt mondja."
Értelmes ember ilyet nem mond.Inkább örül neki,hogy a mai világban,legalább albérletet nem kell fizetni,de mégis együtt lakhat a párjával,nem kell közösködni idegenekkel vagy szülőkkel.
Megértem a srácot, én sem tudnék kész házba menni mert azzal elveszik az a közös élmény amit egy ház elérése jelentene számomra. Kicsit olyan mint 0 gyerekkel egy gyerekes nővel összejönni...
Erre amúgy megoldás a közös albi, a házat meg kiadod (vagy eladod).
Akkor mit akar? Hitelezni úgy, hogy ott egy lakás?
Én is a páromnál élek, mert neki van lakása, nekem nem volt.
Ő férfi, eléggé minimalista a berendezés, én hozom hozzá a női dolgokat, de mindig biztat, hogy csináljam csak nyugodtan mert az ő lakása az enyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!