Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom a dolgokat? Nem kéne megsértődjek amiatt hogy nem alszik nálam?
A párommal nem élünk együtt, de éjszaka mindig nálam szokott aludni. (Nappal a szüleinél van általában). Ma sajnos meghalt a nagymamája. Amint meghallotta elrohant a szüleihez és megkért ne menjek vele. Később felhívott és azt mondta nem alszik nálam, ne várjam. Az még rá tett egy lapáttal a dologra, hogy napokon belül a munkám miatt hónapokra távol leszek (szerettem volna kihasználni a vele töltött időt) és az hogy beteg vagyok és jól esett volna egy kis törődés. Nem tudom mit tegyek, emiatt nem kéne megsértődjek rá igaz?
21/N
Ennyire onzo nem lehetsz kerdezo. A baratodnak most a csaladja, anyukaja mellett a helye, akinek az edesanyja halt meg.
Nem egy nyavajgo punci mellett.
Meghal egy közeli rokona te meg magadat sajnálod?!
Ugye ez valami vicc.
Te meg fogsz gyógyulni, a mama viszont nem támad fel. A munkádat meg gondolom te választottad, senki nem kényszerített.
Én egy ilyen jogtalan hiszti után kidobtalak volna, mert undorítón önzően viselkedsz.
Pont, ásd el magad, ha nem érted, mit miért tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!