Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom a dolgokat? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom a dolgokat? Nem kéne megsértődjek amiatt hogy nem alszik nálam?

Figyelt kérdés

A párommal nem élünk együtt, de éjszaka mindig nálam szokott aludni. (Nappal a szüleinél van általában). Ma sajnos meghalt a nagymamája. Amint meghallotta elrohant a szüleihez és megkért ne menjek vele. Később felhívott és azt mondta nem alszik nálam, ne várjam. Az még rá tett egy lapáttal a dologra, hogy napokon belül a munkám miatt hónapokra távol leszek (szerettem volna kihasználni a vele töltött időt) és az hogy beteg vagyok és jól esett volna egy kis törődés. Nem tudom mit tegyek, emiatt nem kéne megsértődjek rá igaz?

21/N

2017. szept. 19. 21:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es megfogadom a bölcs tanacsod.
2017. szept. 19. 21:20
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy neki ez nem nehéz időszak ha nem volt közeli a viszony, viszont abba gondolj bele, hogy a szüleinek milyen nehéz lehet most ez. Nekem is első helyen lenne, hogy a családommal legyek és legalább minimális érzelmi támogatást adjak annak, akit ez megvisel a családban. Szerintem baromi önző dolog azt gondolni, hogy a te pátyolgatásod ennél fontosabb. Jesszus...

Aki meg azt írta, hogy biztos megcsal, azt orvos látta mostanában? Mert nem ártana... Épeszű ember ilyenről nem hazudik.

2017. szept. 19. 21:28
 13/25 anonim ***** válasza:
83%

Legyél már megértő!

Elvesztette a nagyiját, persze, hogy egyedüllétre van szüksége!

21/L

2017. szept. 19. 21:29
 14/25 A legrosszabb ***** válasza:
31%
Jó olvasni ezt a kérdést. Majd szem előtt tartom, amikor az őseim meghalnak, elugrok a temetésre, és a párom azon fog pattogni, hogy hány macát szopatok épp a koporsó mellett. Idióta! Idióták a nők, idióták.
2017. szept. 19. 21:33
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mondtam, hogy hazudik, legalábbis nem a nagymama haláláról, de simán felhasználhatja indokként, hogy legyen egy nyugis estéje amikor nem gyanakszik a csaj, hogy merre jár. Nem ez lenne az első eset a történelemben, hogy egy férfi ilyet tesz.
2017. szept. 19. 21:34
 16/25 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2017. szept. 19. 21:35
 17/25 anonim ***** válasza:

14#

nana. egy válaszoló volt csak idióta kivételesen, lehet nem is nő, hanem egy 15 éves kislány, ha ez megfordult a fejében...

2017. szept. 19. 21:36
 18/25 anonim ***** válasza:
94%

"Én nem mondtam, hogy hazudik, legalábbis nem a nagymama haláláról, de simán felhasználhatja indokként, hogy legyen egy nyugis estéje amikor nem gyanakszik a csaj, hogy merre jár. Nem ez lenne az első eset a történelemben, hogy egy férfi ilyet tesz."

Na hát veled se lennék kapcsolatban... Azt a k.va... Mindenki magából indul ki azt szokták mondani. Ha a párod nem jelentkezik be 5 percenként bizonyíték videóval, hogy merre jár, akkor is kivered a balhét hogy tuti megcsal? :'D Jujj de durva, hogy felnőtt emberek így gondolkoznak.

2017. szept. 19. 21:39
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
Legyél már megértőbb. Elvesztette a nagyszülőjét, akit nyilván szeretett. Nyilván az a szülője is ki van borulva, akinek a nagyi az édesanyja volt, ő is érzelmi támogatásra szorul. Van az úgy, hogy a fájdalmat a másik szenvedővel kell kisírni, kibeszélni. A helyedben azt nézném/kérdezném, miben lehetek a segítségére.
2017. szept. 19. 21:39
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, nem értem, mi a bajod. Meghalt a nagymamája, nyilván szerették volna, ha hazamegy. Ő, mivel te nem vagy családtag. Nem is értem, hogy jut eszedbe magadra gondolni, meg itt panaszkodni.
2017. szept. 19. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!