Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom a dolgokat? Nem kéne megsértődjek amiatt hogy nem alszik nálam?
A párommal nem élünk együtt, de éjszaka mindig nálam szokott aludni. (Nappal a szüleinél van általában). Ma sajnos meghalt a nagymamája. Amint meghallotta elrohant a szüleihez és megkért ne menjek vele. Később felhívott és azt mondta nem alszik nálam, ne várjam. Az még rá tett egy lapáttal a dologra, hogy napokon belül a munkám miatt hónapokra távol leszek (szerettem volna kihasználni a vele töltött időt) és az hogy beteg vagyok és jól esett volna egy kis törődés. Nem tudom mit tegyek, emiatt nem kéne megsértődjek rá igaz?
21/N
Lehet, hogy neki ez nem nehéz időszak ha nem volt közeli a viszony, viszont abba gondolj bele, hogy a szüleinek milyen nehéz lehet most ez. Nekem is első helyen lenne, hogy a családommal legyek és legalább minimális érzelmi támogatást adjak annak, akit ez megvisel a családban. Szerintem baromi önző dolog azt gondolni, hogy a te pátyolgatásod ennél fontosabb. Jesszus...
Aki meg azt írta, hogy biztos megcsal, azt orvos látta mostanában? Mert nem ártana... Épeszű ember ilyenről nem hazudik.
Legyél már megértő!
Elvesztette a nagyiját, persze, hogy egyedüllétre van szüksége!
21/L
14#
nana. egy válaszoló volt csak idióta kivételesen, lehet nem is nő, hanem egy 15 éves kislány, ha ez megfordult a fejében...
"Én nem mondtam, hogy hazudik, legalábbis nem a nagymama haláláról, de simán felhasználhatja indokként, hogy legyen egy nyugis estéje amikor nem gyanakszik a csaj, hogy merre jár. Nem ez lenne az első eset a történelemben, hogy egy férfi ilyet tesz."
Na hát veled se lennék kapcsolatban... Azt a k.va... Mindenki magából indul ki azt szokták mondani. Ha a párod nem jelentkezik be 5 percenként bizonyíték videóval, hogy merre jár, akkor is kivered a balhét hogy tuti megcsal? :'D Jujj de durva, hogy felnőtt emberek így gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!