Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom a dolgokat? Nem kéne megsértődjek amiatt hogy nem alszik nálam?
A párommal nem élünk együtt, de éjszaka mindig nálam szokott aludni. (Nappal a szüleinél van általában). Ma sajnos meghalt a nagymamája. Amint meghallotta elrohant a szüleihez és megkért ne menjek vele. Később felhívott és azt mondta nem alszik nálam, ne várjam. Az még rá tett egy lapáttal a dologra, hogy napokon belül a munkám miatt hónapokra távol leszek (szerettem volna kihasználni a vele töltött időt) és az hogy beteg vagyok és jól esett volna egy kis törődés. Nem tudom mit tegyek, emiatt nem kéne megsértődjek rá igaz?
21/N
Ha emiatt megsértődsz akkor inkább tegyél meg neki egy szívességet, és szabadítsd meg őt saját magadtól.
Hihetetlen vagy komolyan.
Én is azt mondom, hogy butaság lenne ezen megsértődnöd.
Egy szerettüket veszítették el, ezt nehéz feldolgoznia annak is, akinek ez a személy az anyukája volt, és neki is, hogy a mamája az a személy.
Lehet, hogy nincs fent egész éjszaka, de eléggé megviselheti, és gondolom támogatni is szeretné a szüleit. Elveszteni valakit "örökre" nagyon nehéz, elengedni és elfogadni meg főleg. Lehet, hogy ő egyedül tudja feldolgozni, azért mondta, hogy ne menj vele.
Egyáltalán ne sértődj meg. Rengeteg alkalmatok lesz együtt aludni, ez most teljesen másodlagos.
Inkább támogasd és állj mellette amiben tudsz! Ez most a legtöbb, amit tehetsz kettőtökért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!