Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lenne távkapcsolat jellegű?
Sziasztok, az adott lány ~2 órányira lakik tőlem. Havonta legalább 2 teljes hétvégére le tudnék menni hozzá, péntektől vasárnap délutánig. De lehet, hogy 3 hétvégére is. Ez vajon mennyire bírható ki ~5-6 hónapig? Az a baj, a kezdetektől távkapcsolatnak indult.
Részemről én ezt így bármeddig kibírnám, de félnék hogy a lány nem bírná.
Off: Csak én vagyok az, akinek ez bőven elég lenne? :D
A kérdésre: ha olyan embert találsz, akiért megéri ezt az áldozatot meghozni, akkor hozd meg. Ha kételkedsz benne, akkor ne csináld, szerintem ez ilyen egyszerű. 5-6 hónap pedig barátok között is igazán piti idő, addigra még a "rózsaszín köd" sem múlik el... Ha ezt egy szerelmes ember nem "bírja ki", akkor az nemhogy nem szerelmes, de még rendkívül gyenge ember is. Gyakorlatilag itt arról van szó, hogy legrosszabb esetben is vagy 10 napot kéne szex nélkül kibírni egyhuzamban. Assemmi. Ha ennyit valaki nem bír ki, ráadásul lány létére, azzal jobbis, ha nem kezdesz komoly kapcsolatba szerintem.
Két óra utazás neked távkapcsolat???
Anyámaddelaházat...
Egyébként a csaj kerekesszékes, vagy mi?
2 óra? Az NEM távkapcsolat, már ne is haragudj :)
Sokan munkába utaznak annyit.
Mi 12 óra különbséggel találkoztunk 2 hétvégét havonta (aztán egy heteket), nem 2 óra úttal :D
Épp ez volta kérdésem, hogy ez távkapcsolat lenne e, nem pedig kijelentettem, de ahogy írtátok nem lenne annyira az. Biztos tudna jönni hozzám, de én totál nem akarnám terhelni. Nyilván jönne a tanítási szünetekben, ősszel télen stb. De pont én vagyok az aki tűzön vízen, nem érdekel, hogy messze lenne, ezért se akarnám ő rá terhelni az utazást. De amúgy valóban igaz, én 1 óra 10 percet megyek munkába minden nap, szóval nekem az utazás nem szokatlan.
De attól még csak péntek délutántól vasárnap délutánig tudnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!