Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek őszintén szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek őszintén szeret, mi a véleményetek erről az egészről?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a párommal távkapcsolatban, 2 hetente találkozunk 3-4 esetleg 5 napra ahogyan az időnk engedi nyáron és suli mellett. Picit vannak kétségeim ezért szeretném ezt veletek megosztani és a véleményeteket kikérni.

Amikor találkozunk mindig nagyon örül nekem, mosolyog, magához ölel és addig el nem enged amíg el nem kezdünk smárolni utána út közben sokszor magához ölel és puszilgatja az arcomat, fejemet. Legtöbbször amint hazaértünk egymásnak esünk.

Sose voltak nagyobb veszekedéseink, sose kiabált velem. Minden nap írogatunk, reggeli és esti üzeneteink is vannak. Van hogy valamihez nincs kedve, de miattam elmegyünk.

Nagyon őszinte velem, kijelenthetem, hogy sohasem hazudott nekem!

A 2 hetente találkozás úgy van megoldva, hogy a 2 hét között hétvégén vagy hét közben a barátaival is találkozik akiket sokkal ritkábban lát mint engem. Velem a találkozót sose mondja le, de van hogy mind a ketten szabadok vagyunk a 2 hét között mégse találkozunk mert ő leginkább pihen és szeretne egyedül lenni a suli/haverok után.

Ami miatt kétségeim vannak, őszintén elmondta, hogy ő utál előre tervezni mindent, szerinte nincs értelme, a mának kell élni így a lényeg az, hogy nem szeretne a közös jövős dolgainkról beszélni (de nem csak a közösről, úgy egyébként sem), de kijelentette, hogy ha minden jól alakul és elvégzünk mindent (lásd az egyetem, egyetem mellett kötelező meló stb.) akkor szívesen tervezné velem az életét és velem maradna, ezt többször is elmondta.

Ezen kívül tényleg nagyon jól meg vagyunk amikor nem vagyunk együtt és keresem, azonnal reagál, érdeklődik felőlem, neten is elütjük együtt az időnket.

20L, párom 22F

2017. szept. 12. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
20-22 évesen még nem vészes az ilyen kapcsolat, bár én biztos rögtön mennék hozzád, ha lenne egy kis szabadidőm. Nem tudom, mennyi a távolság.
2017. szept. 12. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján totál rendben vagytok.
2017. szept. 14. 17:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket! ♥
2017. szept. 14. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
nem értem a probléma lényegét, nekem úgy tűnik hogy szeret, de fiatalsága miatt még nem gondolkodik együttélésben.
2017. szept. 15. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!