Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti, hogy viselnétek, ha sorozatosan orgazmus nélkül maradnátok?
Nagyjából 4,5 évet voltunk együtt az exemmel. Szex közben sose tudtam elmenni, bármennyi volt az előjáték. Pedig egyszer fél óráig is szexeltünk, de semmi. Szóval engem mindig előtte elégített ki kézzel/szájjal. Kérdező, nincs rossz dolgod. :)
21N
4-5 perc az semmi :D
Egyébként nyaljon el majdnem-orgazmusig és csak utána tegye be.
MEllesleg gyakorolja önkielégítéssel, hogy húzza el a dolgot :)
"5 perc a huvelyben nem keves ido egy pasinak szoval nem vele van a baj" MIVAN? :D Akkor mi a keves? 1 perc? En negyed ora alatt sztem meg sosem mentem el de fel ora se ritka.
Babám:
"Már több felmérés is készült a témában, de a legfrissebb kutatás még meglepőbb eredményt hozott: állítólag 5,4 percig tart egy átlagos szeretkezés."
Bár a pasik fejében van egy idő-lassító, ami az 5 percet 50-nek érzékeli. :D De amúgy az attól még 5 perc, de nem ciki, ez biológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!