Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fiúk válaszát várom! Tartós párkapcsolat esetén, ha most várjátok újszülött babátokat, akkor ti mit vártok el a párotoktól? Bővebben lent.
Ilyenekre gondolok mint:
- a párotok inkább veletek foglalkozzon a háztartás és főzés helyett a baba után.
- fontosabb az hogy legyen meleg étel, mint hogy párotokkal töltsétek azt az időt
És légyszí azt is írjátok meg, hogy szerintetek hogy egy nő hogyan érheti el baba mellett hogy a párjuk (férfi), ne hagyja el őket, ne csalja meg őket.
enyhe fogalomzavar. "ha most várjátok újszülött babátokat"
most terhes vagy még (várjátok) vagy már megszületett a baba (újszülött), vagy mi a fene ?:D
Tök mindegy hogy más párja/pasija mit vár el
A lényeg hogy a Te párod mit vár.Neki mi a fontos
10:58-as: Szerintem többnyire a férfiak egy kaptafára mennek, a tesóm párja a 2. gyerek születése után egy héttel megcsalta a tesómat, pedig ő tényleg egy minta férj/apuka volt.
Azért szerintem minden férfi esetében vannak általános követendő dolgok.
Legalábbis már több férfitól hallottam, hogy nem érdekli őket a kupi meg a főtt kaja csak a feleségük legyen kedves hozzájuk...
Butaságot mondasz.A nők se egyformák a férfiak se azok.
Neked kell ismerni a párod/férjed.Tudnod kéne neki mi a fontosabb a tiszta gatya, a kaja vagy az összebújás
Mivel apaként már más lesz, és apaként nem ismerem... így hiába voltak régebben meg a prioritásai ha meglesz a baba akkor mások lesznek. Beszélgettünk már ezekről de ő maga sem tudja, hogy mi lesz számára a fontos.
De nem akarok ilyen "vitázásba" belemenni... a kérdéseimre szeretnék választ kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!