Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a bosszantóbb? Ha veszekszünk a párunkkal vagy ha nem válaszolunk neki?

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 13:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10-es: igazad van, erre érdekes lenne mondani, hogy veszekedni jó... erről ennyit. Mintha akkora élvezet lenne folyton balhézni. Hallgatni sem jobb, de ha a veszekedés sem hoz eredményt?!
2017. szept. 16. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj, hogy nem a problémádat próbáltad megoldani, csak a konfliktust kerülöd. Ebben a konkrét esetben kell egy vezeték, ami áram alatt van és az áramkört csak az szakítja meg, ha be van zárva a bejárati ajtó zárja. Úgy kell kialakítani a dolgot, hogy a vezetéket ne tudja kikerülni a férjed, így ha nem zárja be az ajtót, megcsapja az áram. Persze nem kell nagyfeszültség, csak egy sima villanypásztor, ami kellemetlen, de nem okoz semmilyen sérülést vagy hasonlót. Csak megcsípi. Innentől a férjednek muszáj bezárni az ajtót, különben minden reggel megcsapja az áram. Ezt simán meg lehet csinálni, de ha te nem tudod magad, akkor meg kell kérni egy villanyszerelőt. Nem is illegális, mert nem nagyfeszültségű áram van benne, így kárt nem okozhat. A férjed meg garantáltan rászokik pár áramütés után.

Ehelyett te hallgatsz.

2017. szept. 16. 16:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ezt te most viccnek szántad!

Áramütéssel dresszírozzam a férjem, ha a beszéd, sőt a beszédek tömege nem használ? :D

A férjem egy nem szellemi fogyatékos, felnőtt ember, akinek a kezében a kulcscsomó, hiszen azzal nyitotta ki belülről az ajtót.

Tudod mit? Én inkább maradnék a hallgatásnál!

2017. szept. 16. 16:20
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, bár lehet, hogy szerinted a férjed nem szellemi fogyatékos, mégsem tudja bezárni az ajtót. Ebben az esetben nagyon jó megoldás, ha feltételes reflexet alakítunk ki benne. És mivel könnyű feltételes reflexet kialakítani? Pici fájdalommal. Mondjuk áramütéssel. Az ember is gyönyörűen kondicionálható, csak ki kell választani a megfelelő eszközt. Persze hallgass csak nyugodtan, de a problémád nem fog megoldódni. Az én javaslatommmal 2-3 hét múlva megoldódna.
2017. szept. 16. 16:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Biztos csak nagyon álmos!:)
2017. szept. 16. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Annak idején az anyám legidegesítőbb szokása volt, hogy ha megsértettem nem szólt hozzám. Akár hetekig. Egyszer el is költöztem otthonról emiatt. Ő túl büszke a bocsánatkéréshez, akkor is rád kényszeríti, hogy bocsánatot kérj, ha nem te vagy a hibás. Bocsánatot kérsz csak azért, mert már nem akarod tovább a durcás fejét nézni.

Mindezek ellenére ma én is ezt csinálom a kapcsolatomban. Nem tudom, hogy anyám miatt-e, mindenesetre én nem tartok haragot. Én azt vallom, hogy ha az éppen aktuális "begőzölt" állapotomban nekiállnék mindent a párom fejéhez vágni, az semmi jót nem szülne, illetve olyanokat is mondanék amiket később nagyon megbánnék.

Inkább lenyugszom előbb, magamban lerendezem, ha maradt tüske akkor később azt megbeszéljük, ha nem, hát levonom a következtetést: "Lányom, egy hisztis p*csa vagy, örülj, hogy nem hagyott ott nagy sértettségedben."

2017. szept. 16. 16:36
 17/23 anonim ***** válasza:
A nem válaszolás egy igazi passzív agresszív cselekedet, mint ilyen az egyik legveszélyesebb dolog bármilyen emberi kapcsolatra nézve
2017. szept. 16. 16:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Nálunk súlya van a kimondott szavaknak. Akkor is, ha "csak dühből" mondjuk. Nem lehet visszaszívni, megmàsítani, semmissé tenni. Épp ezért nem szoktunk veszekedni. Nem dobálózunk felelőtlenül a szavakkal. Ha nagyon megbántottuk egymást, akkor szólunk, hogy "Kérlek most hagyj békén, nagyon dühös/szomorú /csalódott vagyok. Nem akarok olyat mondani, amit reggelre megbánok". És ezt tiszteletben tartjuk. Ez a csend fél- 1 órát tart általában. Addig lehiggadunk, és utána tudjuk folytatni a beszélgetést, megoldáskeresést. Ha nagyon nem értünk egyet és nem sikerült meggyőzni a másikat, akkor megegyezünk, hogy félretesszük, másnap visszatérünk rá. Addig átgondoljuk a másik érveit is.
2017. szept. 16. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:
mindegyik egyformán bosszantó tud lenni annak, aki érzékeny rá :D
2017. szept. 16. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:
A nem válaszolás/elutasítás ezerszer rosszabb. Megérzem a barátomon, ha valami zavarja, telefonon vagy üzenetben is. Ilyenkor az egyszavas válaszain meg a tématerelésen jobban ki tudok akadni lelkileg mint bármin, mert ha megmondja mi baja, meg tudjuk beszélni. Változtatok a viselkedésemen, a körülményeken, vagy legalább meg tudom indokolni miért csináltam azt, amit, de ha nem, akkor hiába küzdök, ő csak egyre jobban belelovalja magát a sértettségébe, pedig lehet hogy öt perc alatt meg lehetne oldani a problémát azzal hogy bocsánatot kérek, és legközelebb jobban figyelek rá.
2017. szept. 16. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!