Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a bosszantóbb? Ha veszekszünk a párunkkal vagy ha nem válaszolunk neki?
Az a baj, hogy nem a problémádat próbáltad megoldani, csak a konfliktust kerülöd. Ebben a konkrét esetben kell egy vezeték, ami áram alatt van és az áramkört csak az szakítja meg, ha be van zárva a bejárati ajtó zárja. Úgy kell kialakítani a dolgot, hogy a vezetéket ne tudja kikerülni a férjed, így ha nem zárja be az ajtót, megcsapja az áram. Persze nem kell nagyfeszültség, csak egy sima villanypásztor, ami kellemetlen, de nem okoz semmilyen sérülést vagy hasonlót. Csak megcsípi. Innentől a férjednek muszáj bezárni az ajtót, különben minden reggel megcsapja az áram. Ezt simán meg lehet csinálni, de ha te nem tudod magad, akkor meg kell kérni egy villanyszerelőt. Nem is illegális, mert nem nagyfeszültségű áram van benne, így kárt nem okozhat. A férjed meg garantáltan rászokik pár áramütés után.
Ehelyett te hallgatsz.
Gondolom ezt te most viccnek szántad!
Áramütéssel dresszírozzam a férjem, ha a beszéd, sőt a beszédek tömege nem használ? :D
A férjem egy nem szellemi fogyatékos, felnőtt ember, akinek a kezében a kulcscsomó, hiszen azzal nyitotta ki belülről az ajtót.
Tudod mit? Én inkább maradnék a hallgatásnál!
Annak idején az anyám legidegesítőbb szokása volt, hogy ha megsértettem nem szólt hozzám. Akár hetekig. Egyszer el is költöztem otthonról emiatt. Ő túl büszke a bocsánatkéréshez, akkor is rád kényszeríti, hogy bocsánatot kérj, ha nem te vagy a hibás. Bocsánatot kérsz csak azért, mert már nem akarod tovább a durcás fejét nézni.
Mindezek ellenére ma én is ezt csinálom a kapcsolatomban. Nem tudom, hogy anyám miatt-e, mindenesetre én nem tartok haragot. Én azt vallom, hogy ha az éppen aktuális "begőzölt" állapotomban nekiállnék mindent a párom fejéhez vágni, az semmi jót nem szülne, illetve olyanokat is mondanék amiket később nagyon megbánnék.
Inkább lenyugszom előbb, magamban lerendezem, ha maradt tüske akkor később azt megbeszéljük, ha nem, hát levonom a következtetést: "Lányom, egy hisztis p*csa vagy, örülj, hogy nem hagyott ott nagy sértettségedben."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!