Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam, arra, hogy megcsókoljam, ölébe üljek stb?
Semmi baj, csajszi, nem ront mindenki ajtóstól a házba, jól van ez így, haladjatok csak szépen a saját tempótokban! Persze, hogy lesz normális kapcsolatod, miért ne lehetne? (Miért, az olyan "normális," ha valaki meg 13-14 évesen mindent elkapkod egy hónap alatt? :S) Különbözőek ebben az emberek, meg a kapcsolatok, ne hagyd, hogy azért kritizáljanak Benneteket, mert megfontoltabbak vagytok, mint mások! (Ugye hogy a "megfontolt" mennyivel jobban hangzik annál, hogy "félénk"? :D )
Ha nem mersz lépni, akkor mondd a barátodnak, hogy kezdeményezzen ő, hagyni könnyebb :) És legalább akkor annyit tettél, hogy közölted vele, hogy szeretnéd! Aztán később majd alakul, és Te is bátrabb leszel! Egyébként meg kérdezd meg magadtól, mitől félsz pontosan? Hogy a barátod nem fog örülni? Szerintem biztos fog! (Ha csak nem ő is visszahúzódóbb típus - de örülni akkor is fog!)
Hypathia
Kezdjed puszival! Az arcára... és ahogy írták is előttem: hagyd neki, hadd próbálkozzon! Mondd meg neki, hogy csak finoman... bízhatsz benne - mert ha eddig kibírta így, akkor most sem fog ajtóstól a házba rohanni.
Drukkolok nektek!
No, mi történt? Írd meg!
Arra gondoltam még, hogy ha szeretne simogatni téged, akkor közben nyugodtan megfoghatod a kezét is: vezetheted is, de hagyhatod is, és csak visszatartod kicsit, ha túl merész lenne... én nagyon szeretem, ha a párom fogja közben a kezem :-)
És kiadhatsz néha hangot is: ha valami nagyon jó, vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!