Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belenéztek a párotok mobiljába?

Figyelt kérdés
Illetve ha kiderülne, hogy a párotok igen, megbocsátanátok neki vagy azonnal szakítanátok, mert erre nincs semmilyen mentség?

2017. szept. 13. 07:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem nézünk bele egymás telefonjába. Egymás előtt mobilozunk. Ergo látjuk mit néz, olvas, vagy ír a másik. Ugyanez van a képekkel. Tudod egy párkapcsolatban mindent megosztanak az emberek. Kivéve ha vannak titkok
2017. szept. 13. 12:44
 22/30 anonim ***** válasza:

Felvetődik számomra egy olyan kérdés, hogy: Mi van akkor, ha a telefonba tekintés alkalmával kiderül egy simlisség, pl. megcsalást bizonyító levelezés. Ha nem nézi meg a telefont, ki sem derülne a sztori.

Egyébként nem szoktam kotorászni, párom sem szokott az enyémben. Van olyan, hogy ha a cicánkat szeretnénk fotózni a legközelebb lévő telefont markoljuk fel és fotózunk.

Nem szakítanék ilyen miatt.

2017. szept. 13. 13:00
 23/30 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem, pedig állandóan ott hagyja előttem, meg a facebook fiókját is.

Ő is lesz-rja az enyémet.

2017. szept. 13. 13:25
 24/30 anonim ***** válasza:
69%
Volt rá példa. De okot adott rá. Normál esetben nem nyúlok hozzá, nem is érdekel. De ha hirtelen elkezdi feltűnően rejtegetni, mindenhova magával viszi, lekódolja ha addig nem volt, vagy gyakran kódot vált, úgy írogat, hogy direkt elfordítja (nehogy lássam kinek, nem mintha azt lesném mit ír...), folyamatosan le van halkítva vagy amikor velem van ki van kapcsolva a net, az elég gyanús és elég ok arra, hogy megnézzem. Illetve először azzal indítok, hogy megkérem, mutassa meg. Ha nemet mond, akkor egyértelmű, hogy van vmi a háttérben. Ha igent mond, akkor visszaadom anélkül, hogy megnézném, mert ilyenkor 2 lehetőség van: nincs semmi titkolni valója, vagy már eltüntetett mindent róla.
2017. szept. 13. 14:26
 25/30 anonim ***** válasza:
Persze hogy néztem már bele, ebben mi olyan nagy szám? Nincs benne semmilyen államtitok amiről nem kellene tudnom. Ő is számtalanszor használta már az enyémet az én jelenlétemben. De ha arra mennék be hogy nála van a telóm sem érdekelne mert nincs semmi titkolnivalóm.
2017. szept. 13. 21:33
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor néznék bele,ha ő meg akarna valamit konkrétan mutatni benne. Az én párom nem csinálna ilyet. :)

Mentség nem hiszem, hogy lenne rá egyébként, ha mégis, de ilyen nem történne alapból, csak ha én megengedem neki, igazából alapból nem lenne se tiltva, se engedve; hanem ha akarnék valamit azzal, akkor én kérném meg rá

2017. szept. 13. 21:45
 27/30 anonim ***** válasza:
Volt hogy bele néztem, bár ne lett volna rá alkalom. Sajna, darabokra törte, így rendesen bele láttam.
2017. szept. 16. 23:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Abszolut tabu
2017. szept. 17. 01:36
 29/30 anonim ***** válasza:
Lett volna lehetőségem belenézni, a kódját is tudom, okom is lett volna belenézni(mivel eltávolodott tőlem, távolság tartó lett, arra gyanakodtam, hogy nem szeret már-üzeneteket néztem volna meg), de NEM tettem, mert SZERETEM. Nálam ez nem szakító ok.
2017. szept. 17. 09:31
 30/30 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk teljesen természetes hogy megnézzük egymás telefonját. Mindketten kicsit bizalmatlanok vagyunk, mindkettőnknek voltak a másik megismerése előtt és a kapcsolat elején is bonyodalmak, amiket megbeszéltünk, ki hogy látja és tettünk azért hogy a másik bízzon bennünk. Bármikor, ha ott vagyunk, ha nem, megnézhetjük a másikét, ugyanaz a kódunk az ujjlenyomat mellett. Nálunk a bizalom, hogy bármikor megnézhetjük, sose ér meglepetés mert mindenről tudunk.
2017. szept. 17. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!