Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a barátom mobiljába és a köv üzit találtam: Jó volt tegnap! Maradjon köztünk! Pussz! Sok sikert a holnapi vizsgához! Ti mit tennétek?
Kamuzz neki! Mond, hogy valaki megmondta neked, hogy viszonya van egy munkatársával, és , hogy mondja meg nyíltan mit érez a nő iránt, mert te bár szereted őt, nem fogsz ezek után mellette maradni, így, hogy megcsalt!
De nagyon be kell paráztatnod, különben képes lesz és még az utolsó leheletéig hazudik. ( már ha olyan típus)
Aztán szépen bevallja mi történt...és utána már tiéd a döntés, hogy tudsz-e bízni benne.
Azonban, csak azért mert annyira szereted, nem dughatod homokba a fejed...érdemelsz te olyat is, akinek nincs szüksége másra melletted!
Elég egyértelmű, hogy megcsalt.
Ezek után mit akarsz még?
Jó nem volt szép, hogy kutakodtál, de ha már igen - akkor élj az infóval és küld el a fenébe.
ha ezt most megússza, nem fogja abbahagyni, így hiába akarsz neki most megbocsátani, a következők is meglesznek.
Ezt te tudod, a te döntésed, de nem lennék szamár, mert a ló még nem lehet az enyém !
Jobban fog fájni, ha ő fog dobni, mert szabad lesz az út a lóhoz !
Szerintem is csak azert volt kedves mert büntudata van.
29 evesen az emberked hogy nem akar felnöni? Könyörgöm inkabb felnövök csak a baratnömmel lehessek.
A parod tipikusan az a pasi, aki elvezi az otthoni kenyelmet. Van egy csaja a rendszeres szexheh, meg hogy a lelket patyolgassa idönkent. Aztan meg haverok buli többi nö.
Dobd ki a fenebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!