Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belenéztek a párotok mobiljába?
"erre nincs semmilyen mentség?" - hú de kemény...
a páromról van, szó, a szerelmemről.
A második dolga volt az új telefonjánál, hogy rátette az én ujjlenyomatomat is, ő is tudja az én PIN kódomat.
Nem nézegetem a telefonját, szerintem ő sem az enyémet.
Nem. Nagyfokú bizalmatlanságnak tartom, és a személyes szférám megsértésének.
Azért párkapcsolaton belül is legyenek már határok, olyan dolgok amik csak rám tartoznak, a másiknak semmi köze hozzá.
Ez nem azt jelenti hogy bármi takargatnivalóm lenne.
A páromtól elvárom hogy ne kotorjon a telefonomban.
Mondjuk nincs vita ebből mert ő is így gondolkodik, és csak akkor nézünk egymás telefonjába ha mi magunk akarunk valamit megmutatni, képeket, weboldalt stb.
Én azt mondom,ha úgy érzed,hogy megcsal akkor mindenképp bele kell nézni a telefonjába. Nekem volt egy 4 éves kapcsolatom, 2 évig hozzá sem nyúltam a telefonjához és eszembe sem lett volna,de jött egy megérzés ,hogy valami nem stimmel vele. A telefonját elkezdte némítani és kicsit dugdosni ,pl lefordította sokszor . Ezek apró jelek de nekem rögtön feltűnt. Mikor rákérzdetem azt mondta cska nyugodtan akar aludni stb. Aztán amikor leszaladt a boltba és fent hagyta a telefonját én belenéztem .És a kolléganőjétől nem kevés sms-t találtam ,sőt titkos találkozó megbeszélését stb. Laptopon előzményben kismilliószór a kolléga adatlapját nézte stb. Házas volt ráadásul a kolléga...
Ha akkor nem nézek bele a telefonba lehet soha nem tudom meg,hogy megcsalt.
Nem mondom,hogy mindig kutakodni kell,de azért ha van egy megérzésed,hogy lehet megcsalnak akkor érdemes.
Ez nem csak a bizalomrol szol, hanem a privat szferarol, 3. fel fele is.
Pl. joggal haragudna meg a baratnom, ha a parom az nogyogyaszati problemairol szolo beszelgetesinket olvasgatna.
Én azért nem örülnék neki ha ő nézné az enyémet, mert ha valami tetszik neki azt lefotózom vagy felírom a jegyzetekbe, így jól jön mikor ajándékot szeretnék neki venni, ha megnézné pedig "lebuknék" :D
Más rejtegenivalóm nincs.
Tudjuk egymás jelszavát (még bankkárya pinkódot is), de nem foglalkozunk vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!