Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belenéztek a párotok mobiljába?

Figyelt kérdés
Illetve ha kiderülne, hogy a párotok igen, megbocsátanátok neki vagy azonnal szakítanátok, mert erre nincs semmilyen mentség?

2017. szept. 13. 07:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
Simán, mert csak az övéről telefonálunk-sms-ezünk, az a korlátlan csomag, nekem csak net van. Nincs jelszavazott telefonunk, meg facenk, amúgy is mindig mindent megmutatunk egymásnak. Mindkettőnknek nagyon rossz tapasztalata volt korábbi kapcsolatban (titkolózás, rejtegetés és persze megcsalás), így számunkra evidens és megbeszélés nélkül is egyértelmű volt, hogy titkaink nincsenek, igy a telefon és a többi sem tabu. Ehhez persze az kell, hogy a két fél teljesen azonosan gondolkodjon, mert csak akkor nincs gond belőle.
2017. szept. 13. 09:14
 12/30 omba ***** válasza:

"erre nincs semmilyen mentség?" - hú de kemény...

a páromról van, szó, a szerelmemről.

A második dolga volt az új telefonjánál, hogy rátette az én ujjlenyomatomat is, ő is tudja az én PIN kódomat.

Nem nézegetem a telefonját, szerintem ő sem az enyémet.

2017. szept. 13. 09:24
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor bele kellett nézzek, mert elmozdult benne a sim kártya, és nem tudott engem felhívni. Szerencsére nem szakított velem, pedig húztam a nyakam...
2017. szept. 13. 09:45
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem nézek bele, pedig megtehetném, mert elöl hagyja, csak épp tükörbe nem tudnék utána nézni. Max akkor használom, ha megkér, hogy vegyem fel amikor hívjál amíg zuhanyzik, vagy odaadja, hogy csináljak vele egy fotót. Ha ő kutakodna, akkor az első alkalommal leülnék és megbeszélném vele a dolgot, de ha ezek után is bizalmatlankodik, otthagynám. Nekem nem fér bele egy kapcsolatba a féltékenység vagy bizalmatlanság (minimális szinten sem, ez az egy dolog "mindent vagy semmit" alapon működik", nem adok rá okot. Az persze más, ha használni szeretné valamiért, azért szólnia se kell, kifejezetten a kutakodásról beszélek.
2017. szept. 13. 10:04
 15/30 anonim ***** válasza:
Mi netezni szoktunk a másikén, de előzményeket keresni meg üzeneteket nézni nem.
2017. szept. 13. 10:18
 16/30 anonim ***** válasza:

Nem. Nagyfokú bizalmatlanságnak tartom, és a személyes szférám megsértésének.

Azért párkapcsolaton belül is legyenek már határok, olyan dolgok amik csak rám tartoznak, a másiknak semmi köze hozzá.

Ez nem azt jelenti hogy bármi takargatnivalóm lenne.

A páromtól elvárom hogy ne kotorjon a telefonomban.

Mondjuk nincs vita ebből mert ő is így gondolkodik, és csak akkor nézünk egymás telefonjába ha mi magunk akarunk valamit megmutatni, képeket, weboldalt stb.

2017. szept. 13. 10:25
 17/30 anonim ***** válasza:
68%

Én azt mondom,ha úgy érzed,hogy megcsal akkor mindenképp bele kell nézni a telefonjába. Nekem volt egy 4 éves kapcsolatom, 2 évig hozzá sem nyúltam a telefonjához és eszembe sem lett volna,de jött egy megérzés ,hogy valami nem stimmel vele. A telefonját elkezdte némítani és kicsit dugdosni ,pl lefordította sokszor . Ezek apró jelek de nekem rögtön feltűnt. Mikor rákérzdetem azt mondta cska nyugodtan akar aludni stb. Aztán amikor leszaladt a boltba és fent hagyta a telefonját én belenéztem .És a kolléganőjétől nem kevés sms-t találtam ,sőt titkos találkozó megbeszélését stb. Laptopon előzményben kismilliószór a kolléga adatlapját nézte stb. Házas volt ráadásul a kolléga...

Ha akkor nem nézek bele a telefonba lehet soha nem tudom meg,hogy megcsalt.

Nem mondom,hogy mindig kutakodni kell,de azért ha van egy megérzésed,hogy lehet megcsalnak akkor érdemes.

2017. szept. 13. 10:50
 18/30 anonim ***** válasza:

Ez nem csak a bizalomrol szol, hanem a privat szferarol, 3. fel fele is.

Pl. joggal haragudna meg a baratnom, ha a parom az nogyogyaszati problemairol szolo beszelgetesinket olvasgatna.

2017. szept. 13. 10:58
 19/30 anonim ***** válasza:
20%
#13: mi a fenet nem tud megigazitani egy sim kartyan?
2017. szept. 13. 11:00
 20/30 anonim ***** válasza:

Én azért nem örülnék neki ha ő nézné az enyémet, mert ha valami tetszik neki azt lefotózom vagy felírom a jegyzetekbe, így jól jön mikor ajándékot szeretnék neki venni, ha megnézné pedig "lebuknék" :D

Más rejtegenivalóm nincs.

Tudjuk egymás jelszavát (még bankkárya pinkódot is), de nem foglalkozunk vele

2017. szept. 13. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!