Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hagyja ott a barátjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyja ott a barátját, hogyha nem működik köztük a dolog? Csajok írjatok (főleg)! 22F

Figyelt kérdés

Jó, én megértem, hogy 2 éve az 2 év. De a lány személyesen mondta nekem, hogy szakítófélben vannak, hogy már a "szeretlek" szót nem mondja neki, hogy van, hogy csak azért hívja vissza telefonon, mert szánja, a srác meg persze teper most hogy érzi vége.

Eközben itt vagyok én, és a lánynak én sem voltam közömbös. És tudja is hogy tetszik nekem.

Azért nem hagyja ott, mert attól tart, hogy utána nem lesz kapcsolata? Tehát a "megszokást" nem akarja feladni?

Beszélni fogok a csajjal. Komolyan szándékaim vele. Szerelmes vagyok belé. De attól félek egy vallomás nem lesz elég ahhoz, hogy elgondolkozzon rajta.

2010. máj. 26. 21:07
 1/7 A kérdező kommentje:

Mármint rajtam gondolkozzon el, és azon, hogy megpróbálja velem...

Nem meggyőzni akarom, hanem a tudtára adni határozottan, hogy rám számíthat.

Vagy ez édes kevés, és ki kell várnom?

2010. máj. 26. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi itt a kérdés? :D

Minden esetre ha ennyire "határozatlan" a csaj, akkor kezdd el élni az életed NÉLKÜLE. :)

2010. máj. 26. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:

A kérdés az, hogy miért nem hagyja ott....kifejtettem a tényeket...

Egyébként mindenki azzal jön, hogy hagyjam ott, nem érdemes fecsérelni az időt sem az energiát, de az én életemben a lányok nem jönnek és mennek, most Ő van.

ÉS nem szoktam feladni, ha van egy apró esély...ha van...

2010. máj. 26. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Komolyabb érzelem mellett labdába sem rúghatna a jelenlegi srác iránti szánalom. Tehát szerintem az az ok, hogy nem szeret különösebben.
2010. máj. 26. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom de nem érez semmi komolyabbat irántad különben már ott hagyta volna a pasiját és szerintem hazudik is, jó időtöltés vagy számára , akivel eljátszadozik, és az érzéseiröl meg hazudik, a pasiját még szereti sajnos még szereti...

voltam egyszer hasonló helyzetben.... 26/f

2010. máj. 26. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
megszokás...ugyanebben a helyzetben voltam...2éve a barátommal,és más is megdobogtatta a szívemet+a pasim egy köcsög volt.mégsem akartam elhagyni,aztán sikerült egy nagyon heves vita közepette kiböknöm h látni se akarom.
2010. máj. 26. 23:36
 7/7 Voguelilias ***** válasza:
Valószínűleg vannak érzései a barátja iránt. Sajnos sok esetben a nők is megteszik amit a férfiak is, hogy előadják azt, hogy szakítófélben vannak érzelem az már nincs. Akkor kérdezem én ha nem köt érzelem a másik iránt akkor miért van vele: Ennyi erővel az első szembejövő pali is lehetne a barátja... Még mellékesen azt, hogy ha csak azért hívja vissza mert szánja állítása szerint akkor hol van a lányban a korrektség? Úgy gondolom te egy kellemes pont vagy az életében akivel elüti az időt, egy jó társaság de ha lennének érzelmei akkor lépne.
2010. máj. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!