Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja ott a barátját, hogyha nem működik köztük a dolog? Csajok írjatok (főleg)! 22F
Jó, én megértem, hogy 2 éve az 2 év. De a lány személyesen mondta nekem, hogy szakítófélben vannak, hogy már a "szeretlek" szót nem mondja neki, hogy van, hogy csak azért hívja vissza telefonon, mert szánja, a srác meg persze teper most hogy érzi vége.
Eközben itt vagyok én, és a lánynak én sem voltam közömbös. És tudja is hogy tetszik nekem.
Azért nem hagyja ott, mert attól tart, hogy utána nem lesz kapcsolata? Tehát a "megszokást" nem akarja feladni?
Beszélni fogok a csajjal. Komolyan szándékaim vele. Szerelmes vagyok belé. De attól félek egy vallomás nem lesz elég ahhoz, hogy elgondolkozzon rajta.
Mármint rajtam gondolkozzon el, és azon, hogy megpróbálja velem...
Nem meggyőzni akarom, hanem a tudtára adni határozottan, hogy rám számíthat.
Vagy ez édes kevés, és ki kell várnom?
Mi itt a kérdés? :D
Minden esetre ha ennyire "határozatlan" a csaj, akkor kezdd el élni az életed NÉLKÜLE. :)
A kérdés az, hogy miért nem hagyja ott....kifejtettem a tényeket...
Egyébként mindenki azzal jön, hogy hagyjam ott, nem érdemes fecsérelni az időt sem az energiát, de az én életemben a lányok nem jönnek és mennek, most Ő van.
ÉS nem szoktam feladni, ha van egy apró esély...ha van...
Sajnálom de nem érez semmi komolyabbat irántad különben már ott hagyta volna a pasiját és szerintem hazudik is, jó időtöltés vagy számára , akivel eljátszadozik, és az érzéseiröl meg hazudik, a pasiját még szereti sajnos még szereti...
voltam egyszer hasonló helyzetben.... 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!