Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ezek szerint ez nem normális?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A "megveszi amit kérek" rész (én magamnak veszek mindent és a programokat felesben fizetjük, pedig egyetemista vagyok, neki pedig elég jó állása van) és a "szex közben nem tud elélvezni" részeken kívül nálunk is minden így van. Szerintem a nők (főleg a kevésbé szépek, mint én), nem várhatják el, hogy a férfi több éves kapcsolat után is a tenyerén hordozza őket. Eszembe se jutna ezek miatt szakítani. Túl alacsonyak lennének az igényeim? 21/n

2017. szept. 12. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem normális. Nekem a "megveszi amit kérek" részre pont nincs igényem, köszönöm szépen, majd megveszem magamnak, nem szeretek kitartott lenni. De azt igenis igénylem, hogy éreztese hogy vonzónak talál, szeret, kötődik hozzám, legyen testi kontaktus, szex és összebújás is, minőségi közös időromantika. Szerencsére egy év után ezt meg is kapom. Ha összeköltözünk, nyilván nem fogom várni hogy minden napunk ilyen legyen, egyetem és meló mellett nincs minden nap idő hősszerelmest játszani, de néha legyen már meg. 21 évesen nagyon korai még racionális érvek és a megszokás miatt együtt maradni valakivel, ha kihűlt a szerelem.
2017. szept. 12. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!