Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ezek szerint ez nem normális?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
A "megveszi amit kérek" rész (én magamnak veszek mindent és a programokat felesben fizetjük, pedig egyetemista vagyok, neki pedig elég jó állása van) és a "szex közben nem tud elélvezni" részeken kívül nálunk is minden így van. Szerintem a nők (főleg a kevésbé szépek, mint én), nem várhatják el, hogy a férfi több éves kapcsolat után is a tenyerén hordozza őket. Eszembe se jutna ezek miatt szakítani. Túl alacsonyak lennének az igényeim? 21/n
" Szerintem a nők (főleg a kevésbé szépek, mint én)" wait...what? Szerinted egy nő a szépsége mértékével azonosan érdemli meg a törődést?
Kamu, ezt a kérdést pasi írta
Én azért kíváncsi lennék mire mondod kedves kérdező hogy nem túl szép. Ez a "két véglet" betegség alapból jellemző a nőkre. Vagy rondának hiszik magukat holott nem azok, vagy valami tündér kisasszonynak, holott nem azok. Kérdésedre válaszolva: nem, nem normális. Több éves kapcsolatom után is ugyan úgy teljesítettem, szeretgettem a párom, öleltem, csókoltam, maszíroztam, simogattam amikor csak lehetett. Nálam egy kapcsolatban elengedhetetlen dolgok ezek, az esti összebújós filmezések, a romantika. Ha ez nincs meg akkor csak a haverom és ennyi. Mi a jó egy kapcsolatban ha nem érek a másikhoz? Csók/Szex csak megszokásból? Na nem.
20/f
"Ez a "két véglet" betegség alapból jellemző a nőkre. Vagy rondának hiszik magukat holott nem azok, vagy valami tündér kisasszonynak, holott nem azok. "
Nem mindenki. Én ronda vagyok és annak is gondolom magam.
Amúgy ez tuti kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!