Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, megörülök tőle?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, megörülök tőle? Légyszi? (a kérdőjel csak azért van ott mert csak így engedte) :S:S

Figyelt kérdés
szal az van h 16/Lvok. és az egyik szomszédom nagyon rám van mozdulva... mindig amikor meglát egyből megállít bezsélgetni meg h mijen rohadt csinos vagyok meg üdvözlésképpen puszit is ad:S:S már próbáltam elkerülni de egy szomszédot lehetetlen elkerülni. kb az apám lehetne. meg mindig a pasizásról beszél nekem meg h egy pasit csak addig lehet irányítani amig ne nem fekszek vele meg stb....:S mit tegyek...? elegem van belöle..
2010. máj. 26. 20:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azt hittem, bebizonyosodott, hogy a szép szóból nem ért.
2010. máj. 26. 21:49
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Minden szomszéd az olyan lányba szeret bele aki nem tudja hogy kell leírni a "mijen" szót...
2010. máj. 26. 21:53
 13/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem is mersz de az a legjobb hogyha szolsz apukádnak!

Hidd el ő lerendezné!

Miért félsz szolni? Nem téged cseszne le, nem veled orditozna, hanem a férfival!

2010. máj. 26. 22:44
 14/25 anonim ***** válasza:

"(a kérdőjel csak azért van ott mert csak így engedte)"

Mivan?

2010. máj. 28. 20:09
 15/25 anonim ***** válasza:
A légyszi után azért van kérdőjel, mert csak így engedte kiírni a kérdést!:D
2010. máj. 28. 20:33
 16/25 A kérdező kommentje:
háát vannak elég idióták az biztos.:D és köszi h leírtad helyettem legalább nekem nem kellett. de ha már itt voltál legalább a kérdésre is reagálhattál volna.:D
2010. máj. 28. 20:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy gáz, meg nem akarsz bunkó lenni, de csak várj, amíg egyszer elkap és megerőszakol. Ne haragudj, hogy így írok, de hátha ettől megijedsz és összeszeded magad és elmondod apukádnak. Nehogy már még te érezd magad szarul mert egy pedofil állat rád van indulva. Majd megtanulsz az életben bunkónak lenni, mert ha nem vagy az, akkor az ilyenek ki fognak készíteni!
2010. máj. 28. 21:04
 18/25 anonim ***** válasza:

velem is ez van,van egy pasi aki tutira rám van szállva :s kb. uez a helyzet, csak nem ad puszit, és én sem akarok bunkó lenni, itthon meg nem merem mondani :S

és nekem is az apám lehetne, nem tetszik, és ráadásul csak 16 éves leszek :S

2010. máj. 28. 21:15
 19/25 A kérdező kommentje:
elég szar szitu..
2010. máj. 28. 21:17
 20/25 anonim ***** válasza:
utolsó voltam,te hány éves vagy?
2010. máj. 28. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!