Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg el kellene fogadnom, hogy a halott barátnője volt a mindene, és én csak pótlék vagyok?
Figyelt kérdés
A nő egy balesetben halt meg. Azt mondja szeret, de egyszerűen nem érzem hogy én lennék neki az igazi. Tegnap összevesztünk, szex közben az exe nevén szólított és elmondta, hogy a halott barátnője volt az élete szerelme, akit sohasem fog pótolni senki. Szakítottam vele, azóta hívogat meg írja, hogy engem is szeret szánalmas egy helyzet. Sajnos nem figyeltem a jelekre hogy mindig a temetőbe járt ki hozzá azt gondoltam ez a gyász része még.Hogy tegyem túl magam rajta hogy ilyen hülye voltam, hogy bedőltem neki?2017. szept. 11. 14:00
11/16 A kérdező kommentje:
2 éve halt meg a nő. Mi egy éve jöttünk össze. Aki azt írta nem szeretem annak mondanám, hogy sajnos szeretem, de nem tudok ilyen kapcsolatban élni. Felemelő érzés volt hallani, hogy szex közben a csaj nevét mondja, utána meg bevágta ezt a szép mondatot. Sajnos a környezetemben többször mondták, hogy ez nem egészséges gyászfolyamat de nem hallgattam rájuk.
2017. szept. 11. 14:52
12/16 anonim válasza:
Ő szeret Téged. A potlek az akit csak szexert tart az ember vagy azert hogy ne egyedul legyen es az ember az exen egy ujjal konnyebben tullep. Ehhez magas intelligencia kell hogy vki ezt felfogja.Az ember tarsas leny, szuksegunk van a tarsra mint szerelmunkre.Teged is fog ugy szeretni.
13/16 anonim válasza:
És ők mióta voltak együtt, azt tudod? Nagyon korán kezdett bele egy új kapcsolatba, szerintem 1 év nem elég ehhez, és mint látjuk, 2 sem...
Magamat ismerve, nem tudnék benne maradni a kapcsolatban, ha tudnám, hogy sosem leszek első.
14/16 anonim válasza:
Nalam a halott exes pasik abszolut ki vannak zarva.
15/16 anonim válasza:
Húúúú nagyon-nagyon hamar jöttetek össze az exe után. Szerintem szeret, de Neked is megértőbbnek kellene lenned. Nem volt lezárása a kapcsolatuknak, nyilván neki nem lett volna más, ha nem jön a baleset. Az természetes, hogy a temetőbe kijár hozzá. Az az lesz 20 év múlva is, nem még hogy most. Örülj annak, hogy tudott szeretni őszintén, nem egy léhűtő pasi. Én is azt mondom, mint az első, hogy pszichiáter kellene. Nektek, kettőtöknek együtt és külön is neki. Hidd el kell, mert kibukik. Én sem fogadtam el a fiam halála után az orvosi segítséget, ma már tudom kellett volna azonnal. (Később mentem).
16/16 anonim válasza:
Nem Vagy pótlék. Akkor lennél pótlék, ha a volt neje után sírdogálna válás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!