Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi, hogy vicces?
Megkérdeztem a barátnőmet, hogy holnap van-e kedve találkozni, azt mondta, hogy "oké, találkozhatunk", pár perc múlva: "nem hiszem, hogy jó ötlet, mert rájöttem, hogy még mindig szeretem a volt barátomat". Ezt már 1x eljátszotta, de akkor azt mondta, hogy csak viccelt. Most meg mondogatja, hogy ez nem vicc, rájött, hogy még mindig szereti. Most nem tudom, hogy ez komoly vagy nem. Mondtam neki, hogy ne szórakozzon ezzel, mert nagyon szeretem, azt mondta, hogy nem szórakozik.
Most akkor mi is van? Ez most tényleg annyira vicces, hogy lehet ilyennel szórakozni? Érzelmileg ezzel lehet a legjobban kicsinálni.
20-as vagyok, a halott anyját bele ne keverd!
Lehet, hogy a sok korlátolt idióta szerint, aki ezt javasolja jó ötlet, de undorító szemétség lenne.
Legalábbis, ha nekem ilyet mond valaki, örülhet, ha csak az orrát töröm be.
Azért egy halottal viccelni már nagyon a legalja, és NINCS arányban azzal, amit a csajod csinál - hiába kötsögség az is.
Próbáld meg a legunottabb fapofával és és legrövidebb úton lezárni ezt a kapcsolatot.
Nincs értelme még beszélni sem róla.
Ha én ezt egyszer eljátszanám a párommal, még aznap úgy kib*szna, mint macskát sz*rni - és megérteném.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!