Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi, hogy vicces?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem a barátnőmet, hogy holnap van-e kedve találkozni, azt mondta, hogy "oké, találkozhatunk", pár perc múlva: "nem hiszem, hogy jó ötlet, mert rájöttem, hogy még mindig szeretem a volt barátomat". Ezt már 1x eljátszotta, de akkor azt mondta, hogy csak viccelt. Most meg mondogatja, hogy ez nem vicc, rájött, hogy még mindig szereti. Most nem tudom, hogy ez komoly vagy nem. Mondtam neki, hogy ne szórakozzon ezzel, mert nagyon szeretem, azt mondta, hogy nem szórakozik.

Most akkor mi is van? Ez most tényleg annyira vicces, hogy lehet ilyennel szórakozni? Érzelmileg ezzel lehet a legjobban kicsinálni.

2017. szept. 10. 20:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szerintem elsonek se viccelt, csak szerette volna latni a reakciod.

Mindegy, jobban jarsz nelkule igy is-ugy is.

2017. szept. 10. 21:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor mond meg neki, hogy akkor sajnálod és akkor úgy néz ki ennyi, szevasz.

Elég nagy retardáltnak kell lenni valakinek ahhoz, hogy ilyennel viccelődjön. Akárhpgy is, szerintem hagyd ott a francba, mert nem hiszem, hogy ez csak viccből lenne..

N

2017. szept. 10. 21:12
 13/26 A legrosszabb ***** válasza:
0%

Csakúgy a kapcsolatod lezárásakor, mint egy tökéletesen tálalt finálé:

"Én is szerettem édesanyádat." (Megfogod a kezét, bevágsz egy színészien tökéletes drámai, könnybe lábadó arckifejezést.)

Szerintem ezzel szétrombolsz benne mindent.

2017. szept. 10. 21:14
 14/26 A kérdező kommentje:
nem ismertem az anyukáját
2017. szept. 10. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
Jójó, akkor egy barátnője csak van...
2017. szept. 10. 21:28
 16/26 A kérdező kommentje:
van barátnője, de nem szeretnék erre a szintre lesüllyedni
2017. szept. 10. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:

"nem ismertem az anyukáját"

De egyszer hallottad valakitől a nevét (esetleg azt hallottad, hogy van neki egy anyukája... vagyishogy volt) és azóta számodra más lett a világ...

2017. szept. 10. 21:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden viccnek van alapja.. ez olyan mikor azt mondom lefeküdtem mással,stb,aztán tényleg így van,és nem hiszik el :)
2017. szept. 10. 23:51
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Hagyd el. Kevésbé fog fajni mint később. A szerelem majd elmulik
2017. szept. 11. 01:31
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Játszik, mert asszisztálsz hozzá.

Dobd ki a fenébe, szórakozzon mással, és pont.

2017. szept. 11. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!