Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti várnátok rá?
Párommal első pillanattól nagy szerelem volt köztünk, de sajnos kisiklott a kapcsolat néhány konfliktuson (hibázott amit nem tudtam jól kezelni és ez belehúzott minket egy spirálba). Közre játszott hogy túl sokat voltunk együtt és gyorsan történt minden. Veszekedtünk, majd szakítottunk, pontosabban megbeszéltük, hogy szünetet tartunk. Azt nem beszéltük meg, hogy meddig, csak azt, hogy ha nagyjából enyhültek a sérelmeink és mindketten hiányzunk egymásnak, akkor adunk még egy esélyt. Néhány hét, néhány hónap vagy néhány év... Ha majd mindketten úgy érezzük.
Ez pár hete volt és persze borzasztóan hiányzik, nem is beszélünk. Magamon is érzem és róla is tudom, hogy még kell idő. De közben mindenki arra buzdít hogy éljek, pasizzak, lépjek túl... Viszont nem vágyom másra. Úgy érzem így is érdemes "hűségesnek" maradnom, pedig nyilván nem kértük ezt egymástól. Jelenleg úgy érzem, képes lennék éveket is várni rá és szeretném azt az időt önmagam fejlesztésével tölteni, hogy amiket eddig elrontottam, azokat már ne követhessem el (pl önbizalom hiányból eredő feszültségek).
Nektek is van vagy volt olyan szerelmetek akire vártatok vagy várt rátok? Szerintetek is hülyeség, vagy érthető hogy ezt érzem és nem is tudok másra nézni?
Egyszer voltam olyan szituban, hogy vártam pasira. Nálunk kommunikáció terén siklott félre valami nagyon, ugyanazt akartuk de mégis másképp, és annyira elcsúszott a dolog, hogy még csak meg sem beszéltük.
Ha őszinte akarok lenni, akkor nem is volt igazán várakozás a dolog. Nem pasiztam akkoriban, mert nem éreztem magam késznek, nem akartam beleugrani semmibe, mert azt éreztem, hogy magamban nem zártam le a dolgokat. De ha őszinte akarok lenni, egy percig sem vártam, hogy majd újra összejövünk, mint a mesében. Persze, rózsaszín ködös pillanataimban nem lett volna rossz, de igazából nem vártam ilyet. Csak szimplán akkor jobban éreztem magam egyedül.
Nálunk hepiend a vége, fél évvel később megkeresett, megállapította, hogy hülye volt, megbeszéltük a dolgokat, először barátilag, aztán másképp is közeledni kezdtünk. Évek óta együtt vagyunk. Utólag ő nagyon megtisztelve érzi magát, hogy vártam rá, pedig ő milyen csúnya módon lépett le - nekem meg nincs szívem kiábrándítani. :)
De ettől függetlenül tartom, hogy szünetelős dolgokban sosincs hepiend.
Összességében, ha nem akarsz új kapcsolatba vágni, azzal nincs baj, de magad miatt tedd, és ne miatta. Ne ápolj felesleges reményeket, és lépj tovább, ha itt lesz az ideje. Addig, meg, bármi lehet.
mindkét oldalnak igaza van egy kicsit.
helyes hogy azt mondod ezt az időt arra akarod szánni hogy tanulj a hibáidból és jobb ember legyél. de vedd figyelembe hogy tanulni úgy lehet igazán ha tapasztalsz, megélsz nehéz időket, meghozol komoly döntéseket, és azokból levonod a magadnak szóló tanulságot. ezt nem tudod megtenni ha otthon ülsz és önfejlesztő könyveket olvasol. lépj ki a világba, élj, szerezz új ismerősöket, barátokat, pasikat. nem azt mondom hogy próbálj meg beleszeretni másba. de alakíthatsz ki úgy is egy kapcsolatot egy férfival hogy tudod, nem ő lesz az aki mellett majd megállapodsz. de mégis tanulhatsz tőle, tapasztalhatsz, hogy mir eoda juttok ezzel a sráccal már jó legyen mindkettőtöknek.
de ugyanakkor azt is megértem hogy várni akarsz rá. sokunknak van egy ilyen ember az életében, akiről úgy gondoljuk, hozzá még csak foghatót sem fogunk találni soha, nem is érdemes keresni. nem is kell hogy megugorják azt a lécet, a lelki társad mindig ő marad, de mellette lehetnek más társaid akik más szempontból értékesk és hoznak valami fontosat az életedbe!
23L
u.i. ha szeretnél hosszabban beszélgetni a dologról írj nyugodtan privit!
Nem érteném meg, a szünet arra jó, hogy a felajánló fél néelődjön más felé is, és ha talál mást, akkor szakít, ha nem, tartalék puncinak még jó leszel, míg nincs jobb.
Ez van, és ahol már szünet "kell", az egy szar, nem kapcsolat. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!