Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnátok rá, vagy tovább lépnétek?
22 éves lány vagyok, a barátom 20, 1 éve járunk.
Fél év járás után kezdtem el érezni, hogy vele szeretnék élni. Mára szinte tarthatatlan a helyzetünk. Én együtt szeretnék élni vele, 4-5 éven belül házasodni szeretnék, majd családot. Teljesen érthető, hogy ő még nem szeretne ilyen fiatalon ennyire komoly kapcsolatot.
Leültünk megbeszélni, nem jutottunk semmire, ez nem az a téma, amiben kompromisszumot lehetne kötni. Ő 3-4 évet várni szeretne.
Még egyszer leírom, az ő álláspontja is teljesen érthető, emiatt nem is haragszom rá. De már nagyon vágyom a közös otthonra, arra, hogy valakihez hazamehessek.
Nem tudom, hogy várjak rá éveket, vagy keressek olyan párt akivel nem csak szeretjük egymást, hanem közösek a céljaink is.
Ha ő biztosra akar majd családot veled csak nem most, akkor várnék rá, még te is fiatal vagy.
Ha viszont nem tudja, hogy a jövőben veled képzeli-e el a családját és bizonytalan, akkor kicsit másabb a helyzet.
Beszéljétek meg ezt. Valahol neki is igaza van.
Én kicsit várnék még, de azért nem túl sokat.
Nagyon sokáig velem képzelte el a jövôt, de elbizonytalanodott a sok konfliktusunk miatt.
Nincs már sok idôm várni, jövôre diplomázok, döntenem kell, hogy mellette keresek munkát, vagy hazamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!