Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha már rég nem vagyok szerelmes a páromba?
5 éve vagyunk együtt és kb. a 3. évig voltam belé úgy igazán szerelmes, azóta "csak" szeretem.
Néha eszembe jut, hogy talán mással tovább tartana-e a szerelem...
Régebben találtam a válaszolók közt olyat, aki úgy gondolta, mint én.
Nos, én azt az elvet vallom, hogy ha megtalálja az ember azt a társat, akivel tényleg összepasszolnak, akkor nem múlik el a szerelem, csak a lángolás. Azt a kezdeti mindent elsöprő érzetet sokan elkeresztelték szerelemnek, de ez csak a lángolás időszaka. A szerelem más. Nem szeretem, ha azt mondják ez múlik el és marad a szeretet, mert azt a szót már másra használjuk és semmi köze a szerelmem iránt érzett érzéseknek ahhoz, amit a rokonaim és a barátaim iránt érzek. Én azt hívom szeretetnek.
De igen, a rózsaszín köd elmúlik, de mindenkivel elfog. Valakivel hamarabb, valakivel később. Nem lehet, hogy más is elmúlt nálad? Mert vannak olyanok, akikkel csak a kémia van meg az elején (ez az a langolás) és ennyi, utána semmi nem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!