Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok benyögi, hogy ő képes lenne megcsalni titeket, de bevallaná, nem bírná magában tartni, ti mit lépnétek?
Legalàbb ôszinte és korrekt.
N25
Én nem venném vele túl komolyra a figurát.
Az ő lelkivilágában minden bizonnyal úgy van jelen a megcsalás, hogy "hát jó, megcsaltak, ezért én is megtehetem mással."
>de elintéztem a témát annyival, hogy "inkább hagyjuk.
Ez a párkapcsolatokban a #1 legnagyobb hiba. Miért hagyjuk? Mondott valamit, amit nem is értesz és bánt, erre eltemeted a témát, hogy majd tudjál rágódni rajta meg kombinálni. Miért nem próbálod megérteni, hogy pontosan hogy értette ezt?
Amúgy meg:
>Én közöltem, hogy nem venne rá a lélek arra, hogy megcsaljam
Dehogynem. MOST nem vennéd rá magad, mert friss a kapcsolat. Neked is lenne olyan helyzet, amikor megtennéd.
Úgyhogy a fenti válaszolókkal szemben azt tanácsolom, hogy próbálj racionális alapokon ítélni és nem megfutamodni a legelső alkalommal, amikor a csöpp kis egód csorbát szenved. Persze ha kiderül, hogy a párod megbízhatatlan és csapodár, akkor oké, hogy ott hagyod, de először győződj meg róla, hogy ez így van.
Utolsó, képzeld, volt rá lehetőségem, amiről később ő is tudomást szerezett. JOBB lehetőségem volt nála, sőt, még szinte együtt sem voltunk, mégsem tettem meg, pedig konkrétan szobára hívtak.
Mit lehet ezen megbeszélni? Ha jobb lehetősége adódna, akkor megtenné, felesleges ebbe bármi mást belemagyarázni.
Basszus, ha szakítani akarsz, akkor minek jössz ide megerősítésért? :D Egy hónap után, ahogy mások is írták, messze nem lehet egyértelműen tudni, mennyire lesz ez komoly kapcsolat. Párod tulajdonképpen azt jelentette ki, hogy még nem kötődik hozzád igazán, elcsábulna, ha olyan helyzet adódna. Ez jelen helyzetben nem nagy dolog. Az, hogy te inkább maradtál mellette a jobb alkalom ellenére is, a te döntésed, ne vetítsd ki rá.
Én a helyedben várnék egy kis időt, hagynám, hogy alakuljon a kapcsolat és 2-3 hónap múlva visszatérnék a témára. Ha akkor is ezt mondja, repülhet, mert ez valószínűleg nem is lesz komolyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!