Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"akkor se tudnálak megcsalni, ha akarnálak", csak számomra volt ijesztő?
beszélgettünk a pasimmal a hűségről, hogy látszik hogy monogám, és minden rendben is lenne... de kicsit sértődötten (gondolom az eddigi sikertelen nőire értve) azt mondta, hogy "még ha akarnálak, sem tudnék más nőhöz menni..."
picit megijesztett. Nektek hogy hatna?
ez arra emékeztet mikor arról volt szó hogy apám vajon meg-e csalta anyám még mikor együtt voltka.
Öreganyám: "Apád még ehhez is lusta". Epic.
Amúgy elég baljós jelek. Csak azért nem csal meg mert nem is tud...? :(
nem értem, ez mit jelent:
"még ha akarnálak, sem tudnék más nőhöz menni..."
még ha akarnék, se tudnék? - abban meg nem látom semmi ijesztőt- én se nagyon tudom elképzelni magam más nővel. :O
Nekem olyan ellentmondásos. Ha akarna se tudna... o.O
Elsőre az jutott eszembe, hogy valami gondja van a merevedéssel.
De az, hogy ki a francnak kellene, elég gáz önértékelést mutat.
szerintem túl reagálod
4-esnek van igaza, most azért csesznéd le vagy gondolkoznál a szakításon mert szar élete volt lányok terén? csak jobban kicseszel vele
inkább ültél volna le mellé ölelted volna át és adtál volna neki egy csókot és megpróbálod érezni mennyire is szeret
És tulajdonképpen te ebből az árva mondatból igazából mi a fenén ijedtél meg, kérdező?
Mert ebből annyi jön le, hogy se belső, se külső késztetése nincs a megcsalásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!