Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Házasok vagyunk 15 éve, van két gyerekünk, most ugy néz ki a feleségem egyszeri alkalmas félrelépésből terhes lett egy fiatalabb pasitól. Nem ítélkezést kérnék, hanem tanácsot?
Azért azt jó lenne tudni, hogy miért történt a félrelépés. Ha az exemből indulok ki, akkor ő mindenkinek eljátszotta a hattyú halálát, hogy megcsaltam, de a sztoriból "kifelejtette", hogy előtte ő miket csinált, és én még el is mondtam, hogy azért csináltam, hogy megtudja, milyen érzés. Tehát ő ha terhes lettem volna véletlenül attól a másiktól, kb ilyen higgadtan reagált volna, mint te, hiszen valahol mélyen tudta pontosan, hogy mennyire ludas benne.
Na mindegy, ettől függetlenül a gyereket lehet, hogy megtartottam volna, fiatalkoromban volt két abortuszom, amit iszonyúan bántam, sok lelki szenvedést okozott sajnos.
Tényleg ekkora papucs vagy? Annyira igénytelen lennél, hogy egyáltalán elgondolkodsz azon mit tegyél?
Ha férfi lennék, nem maradnék ilyen emberrel együtt. De nőként sem, egy olyan férjjel aki megcsalt, avagy felcsinált egy másik nőt.
Az asszonykád nem csak hűtlen, de eszméletlen hülye és felelőtlen is. (ez nem ítélkezés, csak tény) Ha már annyira gerinctelen volt, hogy széttette a lábát valaki másnak, legalább védekezett volna. (nem csak fogamzásgátló létezik).
Ha gumit se húzatott a bikájával, lehet összeszedett valami jó kis nemi betegséget is. Ha ezek után neked még van gyomrod a feleségedhez érni, miután más farok tömködte innen-onnan ám legyen. Ízlések és pofonok. Annyi biztos, hogy ilyen megaláztatást én nem tűrnék, már a megcsalást sem. Más gyerekét meg holtbiztos, hogy nem nevelgetném fel. Ki van zárva!
Igaz, hogy nőként válaszoltam, de a férjem is ugyanígy gondolkodik. Soha nem alacsonyodna le olyan igénytelen szintre, hogy egyáltalán eszébe jusson ezek után megbocsátani. Azonnal elválna, és igaza is lenne. Én nem tudnám többé tisztelni, férfiként tekinteni rá, ha egy ilyen után velem akarna maradni.
Olavasva a kommenteket az hutott eszembe hogy milyen könnyen itélkeznek, elítélnek emberek a tények ismerete nélkül. Még talán olyanok is akik simán partiba vágnák az asszonyt. Még az inkvizició idején is volt tárgyalás.
Szerintem csak magadra hallgass, ha lehiggadtál tiszta fejjel mérlegelj és dönts.
A magzat sorsa felől (hogy megölitek vagy élni hagyjátok) meg nem neked kell dönteni.
Hátrányok: csak kéthetente fogod látni a gyerekeidet, anyagilag padlóra kerülsz, (lakás, tartásdíj)
Előnyök: lelkileg megnyugszol, nem lesznek napi konfliktusok, a gyerekek nem fogják naponta érezni a feszültséget a szülők között.
Ha olyan ember vagy aki 100%-ig meg tud bocsátani akkor nem érdemes válni, mert csak hátrányokról beszélhetünk.
Ha szálka marad a történet akkor viszont mindenképp váljál el mert tönkreteszed magad, a feleséged, a gyerekeket.
Ha maradsz akkor azzal kalkulálj hogy máskor is félre fog lépni az asszony.
Én nem tudnék megbocsátani, nálam a hűtlenség válást jelent még egyszeri alkalommal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!