Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Házasok vagyunk 15 éve, van két gyerekünk, most ugy néz ki a feleségem egyszeri alkalmas félrelépésből terhes lett egy fiatalabb pasitól. Nem ítélkezést kérnék, hanem tanácsot?

Figyelt kérdés

2017. szept. 4. 17:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, ez óriási kérdés, ne itt, nekünk tedd fel, annak ellenére sem,hogy el tudom képzelni mennyire nehéz ez a helyzet!

A babát én nem tartanám meg (nő vagyok), és megtennék mindent azért,hogy megbeszéljem Veled miért is történt ez így. Ha valamennyire túl tudtok ezen lépni akkor meg kell próbálni tovább, ha nem, akkor szakítsatok. Bár a két gyerek miatt érdemes lenne alaposan átbeszélve továbblépni.

Bármennyire elítélendő első olvasatra a feleséged félrelépése, ez megtörténhet mással is, nem egyedi ez a történet.

A feleségeddel együtt elveszítheted a két gyereket is, hétvégi apuka lennél, vagy cibálnátok hol ide, hol oda Őket. Ezt is szem előtt kell tartani. Sőt, ez az egyik legfontosabb szempont a továbbiakban.

2017. szept. 4. 17:33
 12/23 opened paradise ***** válasza:
87%
Lehet valaki olyan szemét,hogy megcsal,de ha nem tudja felnőttként,hogy illene védekeznie,akkor nagyobb bajai is vannak.
2017. szept. 4. 17:38
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Ráadásul a védekezés itt nemcsak a teherbeesés miatt fontos. Egyszeri alkalmas kapcsolat...
2017. szept. 4. 17:42
 14/23 A kérdező kommentje:
11-es,valami ilyesmire gondoltam én is.Nem szívesen lennék hétvégi apuka.
2017. szept. 4. 17:45
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Előre látom mi lesz: elveteti, a nő továbbra is benne akar maradni a biztonságban, apuka nem akarja naponta látni gyerekeit, így leéltek egymás mellett pokolian hosszú évtizedeket :D

Hajrá!

2017. szept. 4. 17:57
 16/23 A kérdező kommentje:
11-es, Te ebben a helyzetben,nőként hogy dolgoznád fel az abortuszt? Ha gondolod írd meg priviben.
2017. szept. 4. 18:11
 17/23 anonim ***** válasza:
88%
En is nokent irok, 35 eves vagyok es fogamzasgatlozom, nekem a doki soha nem mondta hogy baj lenne. Huseges tipus vagyok, de ha nem lennek ea felrelepnek es tudnam hogy ennek ellenere veled akarok maradni, ugy vetetnem el hogy ne is tudjal rola, hogy nehogy kideruljon hogy egy igenytelen, nem torodom luvnya voltam hogy meg gumit sem voltam kepes felhuzni. Nem mondom hogy szakits, nem tehetem, masok vagyunk, en tul erzekeny vagyok, nem tudnek egy megcsalast megbocsajtani, de gyerekem sincs meg sajnos hogy atlassam teljesen a helyzeted, de abban biztos vagyok, hogy ha ugy akar veled maradni hogy megtartja es ebbe te belemesz, akkor boldogtalan es megkeseredett leszel, hiszen akkor nem csak hogy nevelheted mas gyereket, de a pasassal is talalkozni fogsz rendszeresen ha apja akar lenni a gyereknek o is es a gyerek egy eleten at tarto kapocs lesz a feleseged es a szeretoje kozott. Nagyon sajnalom hogy ezt tortent, donts ugy, hogy az neked legten jo es persze a gyerekeknek.
2017. szept. 4. 18:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt jó apa lehetsz ha hajlandó vagy feláldozni az életedet a gyerekedért, de hosszabb távon így mindenki sérülni fog, a gyereked is (még ha most azt gondolod hogy nem). Én férfiként ezt nem tudnám elfogadni, nem tudnék többé emberként tekinteni magamra, az én értékrendemben ez akkor megaláztatás amit nem vagyok képes elviselni. Szóval én abban a pillanatban elválnék és szétköltöznék, inkább lennék hétvégi apuka mint hogy egy erőltettet "családban" mindenki tönkremenjen. A gyerekek sem hülyék és észre fogják venni hogy valami nem stimmel, inkább egy egyszeri trauma mint hosszú éveken át tartó folyamatos.
2017. szept. 4. 19:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsoval nagyon egyet kell, hogy ertsek.

36F

2017. szept. 4. 19:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem nevelnék föl egy kakukkfiókát sem a feleségem szeretőjétől, mert hát önérzetem több van, mint pénzem.

Szóval inkább bevállalnám a hétvégi apaságot a SAJÁT gyerekeimmel, mint a teljeset így.

Summa summárum, ő dönt: vagy a kakukk, vagy én! Ha neki jobban kell a "kakukk", akkor pakolnék szó nélkül.

De ez persze én vagyok.

2017. szept. 5. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!