Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen el vagyok keseredve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen el vagyok keseredve, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
10 eve kapcsolatban vagyok egy fiuval, most 28 eves vagyok.Regen nagyon boldogok voltunk, de idovel a kapcsolat megromlott. Mindketten nehezen ismerkedunk es keves baratunk van, ezert egymasnak biztos pont vagyunk.DE o mostanaban nagyon csunyan banik velem ha kerdezek valamit ami neki nem tetszik azt mondja Kussoljak meg Fogjam be. Ram kenyszeritene mindig az akaratat es parancsolna nekem. Hazassagrol meg ilyesmirol hallani sem akar. Mar tobbszor szoba jott a szakitas de en valamiert meg mindig ragaszkodom hozza. Egyszeruen felnek egy mas emberrel uj kapcsolatot kezdeni. Nem volna bizalmam. Szerinttek hogyan tovabb?
2017. szept. 4. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is 10 után váltam ( 2 volt a házasság) anno. Agresszívvá tett a poárom, pedig alapból gyűlölöm azt, háborús övezetzé vált az otthonunk...még jó, hogy nem volt gyerekünk. Nem szabad félni váltani, hidd el!!!
2017. szept. 4. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Én a második kussolj már után elhagyom szó nélkül.

10 év ide vagy oda, velem ne beszéljen így senki és pont.

2017. szept. 4. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan tovább? "Szívem, megérkezett a költöztető. Ahogy kérted, kussoltam. Közben meg összerámoltam minden cuccomat. Tessék, itt a kulcsom. Szia." Felrámoljàtok a teherautóra a cuccaidat és elmész. És soha többé nem nézel vissza.
2017. szept. 4. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!