Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért olyan pasi kell a csajoknak, aki lenézi/kihasználja/átb@ssza/stb. őket?
Figyelt kérdés
úgy értem, én nem az a tipikus jófiú vagyok, sportolok, bulizok, van beszélőkém is, még talán csúf se vagyok, de azt veszem észre, hogy csak az ilyen típusú spanok kelendőek a piacon.2010. máj. 26. 12:07
11/13 anonim válasza:
12:29-es vagyok, hát lehet félre érthető voltam,de én nem azok közé tartozom aki kényszerből csinál pl orálisan,sőt van, h. ha épp nem szeretkezhetünk akkor én ajánlom fel, sőt kívánom h. akkor csak hagy kényeztessem a másikat.Nem szeretem a beképzelt pasikat.Volt akinek csak arra kellettem és el is hagytam, én komolyan gondoltam,de ő nem akart komoly kapcsolatot, hát amint rájöttem erre(szakítottam vele).A mostani párom kedves és megértő és sose alázna meg.Amúgy meg a fiúkkal csak az a baj, h. megszokják ha egy lány kedves vele és máris természetesnek veszik h. az,de ha valmit nem akar akkor már fenyegetőznek h. akkor elegem van belőled és elhagylak, a lányok meg nem az eszükre hallgatnak hanem a szívükre és azt hisziok h. valami rosszat tettek és persze h. megtesznek bármit h. ne hagyják el őket, persze vannak kivételek.
12/13 anonim válasza:
A lányok egy része összekeveri a izgalmas párkapcsolatot és az átverést, kihasználást. Azt hiszik, attól lesz romantikus a kapcsolatuk, hogy szenvednek a párjuk mellett és erről panaszkodhatnak a barátnőiknek.
Sokszor azt hiszik, hogy a bunkóság, taplóság az a férfias, macsós viselkedés. Meg az állandó hangoskodás, hőbörgés az a határozottság, magabiztosság. A vihogást, obszcén poénokat összetévesztik a humorral.
Nem minden lány ilyen, de vannak szép számmal ilyenek is. Ők választanak nem normális fiúkat.
13/13 anonim válasza:
Mi a párommal szoktuk oltogatni egymást és verekedni(nem durván), ez tök jó, de ha összeveszünk és olyanokat mond ami nem igaz(nem foglalkozom vele, elege van belőlem stb), na attól herotom van, főleg ha ideges akkor olyanokat szokott mondani,amivel nagyon meg tud bántani,de szeret és utána nem győz bocsánatot kérni.Egyértelmű, h. valaki nem fog bunkó pasival összejönni,de ha már van szerelem és bunkón viselkedik,akkor vagy idővel kiszeret a lány a fiúból,vagy arra vár, h. mikor lesz végre megint olyan amilyen akkor volt amikor megismerkedtek.A nők sokszor megbocsájtanak a párjuknak, ez nem jelenti azt h. szeretik a bunkó pasikat.De idővel ha nem változik a helyzet akkor tovább állnak.Az a baj, h. kevés olyan pasi van aki fel van nőve egy komoly kapcsolatra és a tinik is először vagánykodni akarnak egy jó pasival/csajjal és nem arra gondolnak h. vajon tudnak-e majd együtt élni.25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!