Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért olyan pasi kell a csajoknak, aki lenézi/kihasználja/átb@ssza/stb. őket?
Vannak olyan csajok akik azt akarják, hogy kihasználják őket. Ez a "kalandozásnak" a legelfogadottabb formája. Az égő lenne ha úgy hirdetné magát, hogy "én csak dugni akarok", de ha eljátssza, hogy őt most kihasználták, és mennyire odáig van a csalódástól, akkor senki sem fogja őt kur.ának nézni(persze a 20-adik "csalódás" után már az élesebb elméjű haveroknak dereng valami :P).
Ugyanakkor ne általánosíts! Nagyon sokan vannak olyanok akik 30 éves korukig kb. 2-3 pasival voltak és velük azért szakítottak, mert adott emberrel nem érezték jól magukat.
A csajok sokkal könnyebben elviselik ha megalázzák őket.
Egyébként meg minden nő k*rva, csak van aki ad a látszatra.
Az én csajaim mind szerették, hogy ilyen voltam velük
Egyszerűen imádták ... nem is tudom, talán "menő" pasinak tartottak, hogy olyan vad és rideg voltam velük, mások előtt
Ez csak a tinédzserekre volt jellemző, húsz felett már megjelentek az elvárások is
12:29-nek az "utolsó kommentelő"- Hidd el, hogy semmi bajom!
Úgy tűnik, számodra felfoghatatlan, hogy tényleg vannak ilyen lányok?
Szavaidból számomra úgy tűnik, te abba a kategóriába esik, akik kényszernek érzik az orális szexet, és maguktól sosem szopnának, csak a barátjuk megtartásának bebiztosítása végett nyelnek egy nagyot, s teszik meg, de nem jóérzésből
Pedig vannak nők, akik szeretik a szájukban, és imádják az ízét, sőt nem hogy lenyelik, de nyalogatják, ízlelgetik
Az enyémre sosem panaszkodtak és nem kényszerítettem őket sosem olyanra, amit ne szerettek volna, Hozzá teszem, 90%-uk egyenesen imádta, ha a tenyeremmel a tarkójuk alá téve irányítottam a fejüket...
Ebben nincs még semmi különös, vagy megalázó, mint inkább szép
Volt ellenben nem is egy, aki mások előtt akarta, hogy engedjem neki, hogy megtegye. én róluk beszéltem
12:13nak: nem általánosítok, még ha úgy is jött ez most le
12:17nek: most nem értem pontosan a válaszodat, lehet h én vagyok a korlátozott értelmi képességű. 1 szóval sem mondtam, hogy kihasználom őket, ha azt akartad mondani, hogy mért NEM használom ki a csajokat, erre csak azt tudom mondani, hogy vannak bizonyos erkölcseim, de nyilván ebben a világban így nem lehet érvényesülni, szóval az erkölcsök eltűnőfélben vannak ne félj^^
12:29nek: tudnék veled vitatkozni bizonyos dolgokról, mert azért kíváncsi lennék az eddigi "érett, megértő, kedves, aranyos,......." pasijaid milyenek voltak...
12:56: mindig is szerettem a segítőkész embereket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!