Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom es gyerekem is tőle de jött egy harmadik, mit csinaljak?
Nem mondom hogy boldog párkapcsolatba vagyok a párommal gondolom ez lehet az oka is hogy észre vettem őt.(megcsalt stb)
Van egy srác a párom haverja facebookon beszelgettunk majd felhivott es kozolte velem hogy nem akar semmi komolyat csak lefekudni velem,en mondtam hogy nem. Beszelgettunk es annyira megtetszett egesz nap o jar a fejembe holnap elvileg egy kavera ossze futunk. De most meg alig ir nekem es en hiaba probaltam a szokasos csab erot hogy nem irok neki majd o nem birtam ki es folyamat hulyesegeket irok neki zavaromba ...:( es van neki egy lany akivel igy osszejar csak es feltekeny vagyok. Szeretnem elhagyni a mostani parom (de nem csak miatta) es nem tudom hogy hodistam meg (nem vagyok egoista se se 10 esbol en vagyok 7 o 4 kinezetre) segitseteeeek! :(
Hát mert az úgy megy, hogy az elvált anyuka (adott esetben gyerekkel a nyakán) bemegy a pasasboltba és leakaszt egy jóképű, őt tokkalvonóval-gyerekkel elfogadó egyedet (alchemy 100% guaranted) és boldogan élnek, amíg meg nem...
De az is meglehet, hogy ez csak mese és az egész nem is így megy.
Először is felejtsd el a másik pasit, ne menj el a találkozóra.
Másodszor is ülj le a pároddal és beszéjétek meg a dolgot.
Ahogy írtad, nem jó a kapcsolatotok, meg is csalt téged. Beszéljétek meg mik a terveitek és valószínűleg szakítani fogtok.
De legyen így, szakítsatok.
Utána te is és ő is azt csinál kapcsolat téren amit akarsz.
Ha te le akarsz feküdni a barátjával, akkor megteszed. Senkinek nem tartozol elszámolással vele.
De jelenleg még együtt vagytok, ugyanolyan gerinctelen lennél, mint a párod. Miért kell megcsalni ha úgysem működik? Nem kötelező együtt lenni..
A szerencsétlen gyerek eddig sem látott jó szülői mintát.. Inkább költözzetek külön és ne erőltessétek ami nem megy.
A gyerek miatt persze érdemes jóban maradni.
Ezért is ne csald meg, legyen tiszta a lelkiismereted, szakítsatok, váljatok el békében..
Amúgy baromi jó haver lehet, ha a barátja barátnőjével simán lefeküdne .
A másik dolog, hogy ebbe a "kapcsolatba" a haverral ne sokat képzelj bele. Már kezdesz bele esni, pedig ő elmondta, hogy SEMMIT nem akar tőled, csak szexelni.
Ilyen esetben te se vigyél bele érzelmet, mert fájni fog..
NEm értem mi olyan bonyolult, hogy ő nem akar tőled semmit, miért éled bele magad feleslegesen?
Magadat szivatod.
A helyesírásoddal meg próbálj kezdeni valamit, főleg ha a neten akarsz ismerkedni. Nem olyan rossz, de az elütésekre figyelj, elég igénytelen látszatot kelt. Meg az írásjelek stb..
Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el gyorsan a párod haverját!!!!
Gondolod nem fognak majd jól kibeszélni, rajtad nevetni, leku..ni?
Megalázó helyzetbe akarsz kerülni?
Kb 10% az esélye annak, hogy te ebből jól jössz majd ki.
Ne önts olajat a tűzre, ne akarj magadnak több problémát mint ami van.
Ha nem működik a kapcsolatod, akkor szakitsatok, aztan kereshetsz tiszta lappal új párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!