Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van párom es gyerekem is tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom es gyerekem is tőle de jött egy harmadik, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Nem mondom hogy boldog párkapcsolatba vagyok a párommal gondolom ez lehet az oka is hogy észre vettem őt.(megcsalt stb)

Van egy srác a párom haverja facebookon beszelgettunk majd felhivott es kozolte velem hogy nem akar semmi komolyat csak lefekudni velem,en mondtam hogy nem. Beszelgettunk es annyira megtetszett egesz nap o jar a fejembe holnap elvileg egy kavera ossze futunk. De most meg alig ir nekem es en hiaba probaltam a szokasos csab erot hogy nem irok neki majd o nem birtam ki es folyamat hulyesegeket irok neki zavaromba ...:( es van neki egy lany akivel igy osszejar csak es feltekeny vagyok. Szeretnem elhagyni a mostani parom (de nem csak miatta) es nem tudom hogy hodistam meg (nem vagyok egoista se se 10 esbol en vagyok 7 o 4 kinezetre) segitseteeeek! :(

2017. szept. 3. 10:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%
Miért kell azt a csóró gyereket megcsinálni ember?! Ez annyira elszomorító emberek.Fiatalon pörögtök az éjszakában azthiszitek másokról mien jól ismeritek aztán ráböksz egy emberre akivel csinálsz egy gyereket és aztán lesz ami lesz?? Ha valaha is éreztél iránta valamit vagy tudod hogy szeretett nem hiszem el hogy nem lehet megbeszélni az ien dolgokat ember.Ráadásul a párod egyik ismerősével??? Természetesen hosszútávú kapcsolatra ne is számíts.HOGY??!!:D A gyerek témát nagyon kerülöd azt remélem tudod hogy mostmár elsősorban szülő vagy mivel felelőséget válaltál egy életért és ne gyere azzal hogy magaddal is kell törődnöd.Ha kell válj el költözz el de ennek a félrek....nek semmi értelme szerintem.Beszéljétek meg ha meg nem megy válj el de ne legyél egy lo..ó.Aztán keress egy párt aki igazán szeret a GYEREKKEL EGYÜTT!!! 31F
2017. szept. 4. 04:36
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

Hát mert az úgy megy, hogy az elvált anyuka (adott esetben gyerekkel a nyakán) bemegy a pasasboltba és leakaszt egy jóképű, őt tokkalvonóval-gyerekkel elfogadó egyedet (alchemy 100% guaranted) és boldogan élnek, amíg meg nem...

De az is meglehet, hogy ez csak mese és az egész nem is így megy.

2017. szept. 4. 08:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Először is felejtsd el a másik pasit, ne menj el a találkozóra.

Másodszor is ülj le a pároddal és beszéjétek meg a dolgot.

Ahogy írtad, nem jó a kapcsolatotok, meg is csalt téged. Beszéljétek meg mik a terveitek és valószínűleg szakítani fogtok.

De legyen így, szakítsatok.

Utána te is és ő is azt csinál kapcsolat téren amit akarsz.

Ha te le akarsz feküdni a barátjával, akkor megteszed. Senkinek nem tartozol elszámolással vele.

De jelenleg még együtt vagytok, ugyanolyan gerinctelen lennél, mint a párod. Miért kell megcsalni ha úgysem működik? Nem kötelező együtt lenni..

A szerencsétlen gyerek eddig sem látott jó szülői mintát.. Inkább költözzetek külön és ne erőltessétek ami nem megy.

A gyerek miatt persze érdemes jóban maradni.

Ezért is ne csald meg, legyen tiszta a lelkiismereted, szakítsatok, váljatok el békében..

Amúgy baromi jó haver lehet, ha a barátja barátnőjével simán lefeküdne .

A másik dolog, hogy ebbe a "kapcsolatba" a haverral ne sokat képzelj bele. Már kezdesz bele esni, pedig ő elmondta, hogy SEMMIT nem akar tőled, csak szexelni.

Ilyen esetben te se vigyél bele érzelmet, mert fájni fog..

NEm értem mi olyan bonyolult, hogy ő nem akar tőled semmit, miért éled bele magad feleslegesen?

Magadat szivatod.

A helyesírásoddal meg próbálj kezdeni valamit, főleg ha a neten akarsz ismerkedni. Nem olyan rossz, de az elütésekre figyelj, elég igénytelen látszatot kelt. Meg az írásjelek stb..

2017. szept. 4. 09:53
 24/26 anonim ***** válasza:
59%
Félreértettétek egymàst ennyi .Beszéljétek àt mindenképp mert emiatt különvàlni hülyeség.
2017. szept. 4. 15:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el gyorsan a párod haverját!!!!

Gondolod nem fognak majd jól kibeszélni, rajtad nevetni, leku..ni?

Megalázó helyzetbe akarsz kerülni?

Kb 10% az esélye annak, hogy te ebből jól jössz majd ki.

Ne önts olajat a tűzre, ne akarj magadnak több problémát mint ami van.

Ha nem működik a kapcsolatod, akkor szakitsatok, aztan kereshetsz tiszta lappal új párt.

2017. szept. 4. 19:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha a te szüleid csinálták volna ezt, mit gondolnál róluk?
2017. szept. 4. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!