Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom es gyerekem is tőle de jött egy harmadik, mit csinaljak?
Nem mondom hogy boldog párkapcsolatba vagyok a párommal gondolom ez lehet az oka is hogy észre vettem őt.(megcsalt stb)
Van egy srác a párom haverja facebookon beszelgettunk majd felhivott es kozolte velem hogy nem akar semmi komolyat csak lefekudni velem,en mondtam hogy nem. Beszelgettunk es annyira megtetszett egesz nap o jar a fejembe holnap elvileg egy kavera ossze futunk. De most meg alig ir nekem es en hiaba probaltam a szokasos csab erot hogy nem irok neki majd o nem birtam ki es folyamat hulyesegeket irok neki zavaromba ...:( es van neki egy lany akivel igy osszejar csak es feltekeny vagyok. Szeretnem elhagyni a mostani parom (de nem csak miatta) es nem tudom hogy hodistam meg (nem vagyok egoista se se 10 esbol en vagyok 7 o 4 kinezetre) segitseteeeek! :(
Nem kell neked segíteni a srác megdug így is úgy is - többet meg nem is akar senkitől, a másik lánytól se, esetleg, hogy hármasban is.
Amilyen hiányod van, benne leszel abban is.
Akkor egálban leszel a pároddal, aki megcsalt, és valszeg szintén nem veled képzeli az életét.
A gyereket amúgy mekkora?
Vele foglalkozik valamelyikőtök, egyáltalán?
autista vagy vagy szimplán tényleg cigány?! most őszintén... mert kb olyan szinten vagy. Itt a lényeg drága "kozolte velem hogy nem akar semmi komolyat csak lefekudni velem" ezek után mit vársz? Mész félrekefélsz a gyermeked apja, a párod hátha mögött aztán majd jössz ide vissza siránkozni, hogy jaj kihasználtak, átvertek, összetörték a szívemet :'(((( de akkor te már csak egy ostoba k#rva leszel.
21L
Olyan volt olvasni, mintha egy 16 éves tini vergődése lenne, nem egy felelős édesanyáé. Igen, attól hogy anya vagy még jogod van a szerelemhez, meg hogy mással (nem a gyerek apjával) kapcsolatot kezdj miután lezártad vele, de ez akkor sem ilyen hozzáállással kéne megtenni.
Rádir egy pasi pasi face-en, nem árul zsákbamacskát, elmondja hogy csak lyuknak akar használni, meg már amúgy is dönget egy másik lyukat, te meg vergődsz, hogy egy ilyen nem ír vissza egyből, meg hogy hódítsd meg...szánalmas ez egy felnött embertől, aki ráadásul anya is.
Ha szeretnéd elhagyni a párod, akkor tedd meg, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy összejön ez a másik pasi vagy sem. Legalábbis normális esetben nem ettől kelle e függenie, vagy tán kapcsolat es farok függő vagy? Addig nem lépsz amíg nincs más? Meg a gyerekednek is egy ilyen életvitel példáját akarod mutatni?
Már az írásodból is látszik, hogy teljesen agyhalott vagy. Szerinted ki fog téged eltartani a pulyáddal, ha a mostani csávót dobod azért, hogy beleülj 1-2x egy másik faszba?
Nem a lelked, az életed, a gyereked akarja az új ember, hanem csak 1-2 numerát.
A gyerekedet sajnálom a legjobban. Ilyen elcseszett szülei vannak, ő sem lesz jobb felnőttként. Aztán ő is továbbadja ezt a gyerekének, és így tovább...
Ha a gyerekvállalás értelmi képességekhez lenne kötve, most nem lenne ebből bajod, és a gyerekednek sem...
Most kénytelen leszek az advocatus diaboli szerepét játszani, de... lépj félre!
Ha annyira hajt a véred, akkor sokkal jobb opció, ha titokban lenyomtok pár menetet oszt ágyesz-bugyesz, mint hogy elválsz pár kufircért, aztán meg lesel az elcseszett életetekkel, mint a lukinyúl.
Csináld a lehető legdiszkrétebben, ügyelj a fogamzásgátlásra, oszt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!