Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben tudok segíteni az alkoholista páromnak?
Szerintem nagyon helyesen tetted! Megadtad neki a lehetőséget a változtatásra is és elmondtad, hogy abban támogatod, másban nem. Ez így szerintem tökéletes megoldás! Nem élheted le az életed így még gyerek nélkül se, de gyerekkel meg pláne.
Biztos nehéz lesz, ha egyedül maradtok, de sokkal könnyebb, mint egy alkoholistával!
Azt tudod tenni kérlek, hogy ebből jottányit sem engedsz: vagy elvonó - vagy lapát.
Ha ugyanis tudja működtetni a dolgot (kapcsolat+szesz) - mert mondjuk rá tud beszélni, hogy "adj neki egy újabb esélyt" - akkor működtetni fogja.
Okosan tetted. Mondom ezt 26 éve száraz alkeszként. Bár ezzel a mondattal nem tudok azonosulni: "Ha vele maradtál volna, eszébe sem jutna változtatni."
Én úgy tettem le (önerőből) a poharat, hogy közben a család együtt maradt, mert pont az ő fontosságuk adott erőt ehhez.
Helyesen gondolkodtal, a gyereked erdeke a legfontosabb.
Egy alkesz ferfi lanya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!