Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor ki az alkoholista inkabb?
A parom lealkoholistazott.
Tundillik orvosi javaslatra minden este vacsora utan megiszok egy pohar minosegi vorosbort
De o meg estenket van hogy 3-4 sort is bedob de ha szabadnapos van hogy 5-7 dobozzal is elfogy
Igaz h berugni nem szokott tole.
"minden este vacsora utan megiszok egy pohar minosegi vorosbort"
Király vagy tesó. És egyáltalán nem vagy alkoholista.
Zacher Gábor azt mondaná neked, hogy Egészségedre! Azonban ez is függőséggé válhat a rendszeresség miatt, ugyanis a függőség a rendszeresség...
Kúraszerűen vörösborozz (kb. 3-4 hónapig).
Amúgy szerintem komolyabb problémátok is van, ha ujjal mutogattok egymsára. Nekem az egyik fülemen be ment volt a másikon ki... Vagy azért vetted ennyire magadra, mert lehet hogy igaza van?
A párodnak segítség kell, sőt, inkább nektek, együtt..
En vagyok a no a kapcsolatban es alig egy honapja javasolta a orvosom h verkepem javitasa celjabol.
Szoval nem iszok idetlen idok ota, hanem csak most kezdtem el.
3 het mulva megyek kontrollra.
Azert nem ertem a.parom mert tudja jol h nem vagyok valami italos fajta, buliban is max egy boroskola vagy esetleg egy csopp vodka a sok narancsba
Koszonom, es igen mondta az orvos is h csak a vervetelig igyam a bort es csak voroset.
En nem mutogattam ra.
O volt aki laszolt e miatt.
Erre kiszamoltam neki h kvazi tobb alkoholt iszik mint en.
Vegyesz vagyok igy ez nem volt feladat szamomra :-)
Erre kezdett el veszekedni vele emiatt.
Inkabb meglepodtem a kijelentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!