Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor ki az alkoholista inkabb?
A parom lealkoholistazott.
Tundillik orvosi javaslatra minden este vacsora utan megiszok egy pohar minosegi vorosbort
De o meg estenket van hogy 3-4 sort is bedob de ha szabadnapos van hogy 5-7 dobozzal is elfogy
Igaz h berugni nem szokott tole.
Kedves 8as
Megbocsatva :-)
11es nem tudodm mert nem a legdragabb sort issza
De majd javaslom hogy mikor en abbahagyom a vorosborozast akkor o is a sorozest. Meglatom mi lesz.
4es vagyok!
Köszi hogy lepontoztál kérdező, csak azért mert neked nem tetszik a válasz! :) De attól még igazam van! És igen, ide jöttél gyakorira, hoogy a barátodat szidjuk meg adjunk neked igazat. Hát nem.:) Ujjal mutogatsz rá, neked és a véleményednek kell a pozitív hozzászólás, hogy elkönyveld magadban hogy iagazd van. Állítom az egész kapcsolatotok egy ilyen meccs... Egy állandó mérkőzés, ahol egymást fikázzátok és harcoltok folyamatosan. Mutasd meg neki, hogy te vagy a jobb, mert te nem avgy alkoholista. Mindkettőtöknek pszichés zavara van. Neked azért, mert előnyben akarod érezni magad a pároddal szemben, neki meg azért, mert alkohol problémái vannak. Sajnálom ha fáj az igazság! ;)
És akkor mi van ha valaki hirtelen leáll róla? Én úgy tudom fokozatosan szabad,mert másképp komoly elvonási tünetei lesznek. Hallucináció,hányás,stb..
Egy pohár bortól nem gondolnám,hogy alkoholista lennél...
Kedves 4es
én nem pontoztam még egy választ sem :)
és csak akkor pontozok le valakit ha számomra haszontalan/nem a kérdésre válaszoló, a válasza - a tied semleges volt
ez a válaszod érdekes
én nem azt kértem h szidd a párom :) csak kíváncsiságból kérdeztem meg hogy mégis mások hogy látják ezt a kérdést
és nem a kapcsolatomat a párommal - azt köszönöm de majd én és ö lerendezzük egymással
de ha ilyen jellegű kérdésem lesz mégis akkor hidd el privátban kérem majd csak tőled tanácsot :)
15-ös
ez vicces volt köszi :)
igen az orvosom egy elég idős ember, mondhatjuk azt h még nagyanyámtól örököltem meg :)
de alapos és ha lehet kerüli a gyógyszereket amit értékelek is
Joe Howard
rendben értem a te felfogásodat is
de mint írtam én csak egy ideig fogok vörösborozni :)
17-es
nem hiszem h napi 2dl vörösbortól függőségbe leszek
de teljesen igazad van a fokozatosságban
és most megyek és mindenkinek adok egy zöld kezet h a 4es megnyugodjon :)
köszi a válaszokat
Akkor csak ideiglenes alkoholista vagy. :) Most tök felesleges egy szó definícióján vitatkozni. Meg ezen a baromságon rágódni.
Mindkettőtök figyelmébe ajánlom ezt a cikket, sok érdekes dolgot ír, és talán a kérdésedre is választ ad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!