Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akkor ki az alkoholista inkabb?

Figyelt kérdés

A parom lealkoholistazott.

Tundillik orvosi javaslatra minden este vacsora utan megiszok egy pohar minosegi vorosbort

De o meg estenket van hogy 3-4 sort is bedob de ha szabadnapos van hogy 5-7 dobozzal is elfogy

Igaz h berugni nem szokott tole.

2016. aug. 22. 22:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jóféle orvosod van.... -nekem kilyukadna a gyomrom ha minden este innám a savas vörösbort! 5-7doboz sör meg rengeteg! Anyagilag is minden nap...
2016. aug. 22. 22:59
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves 8as

Megbocsatva :-)

2016. aug. 22. 22:59
 13/20 A kérdező kommentje:

11es nem tudodm mert nem a legdragabb sort issza

De majd javaslom hogy mikor en abbahagyom a vorosborozast akkor o is a sorozest. Meglatom mi lesz.

2016. aug. 22. 23:01
 14/20 anonim ***** válasza:
22%

4es vagyok!

Köszi hogy lepontoztál kérdező, csak azért mert neked nem tetszik a válasz! :) De attól még igazam van! És igen, ide jöttél gyakorira, hoogy a barátodat szidjuk meg adjunk neked igazat. Hát nem.:) Ujjal mutogatsz rá, neked és a véleményednek kell a pozitív hozzászólás, hogy elkönyveld magadban hogy iagazd van. Állítom az egész kapcsolatotok egy ilyen meccs... Egy állandó mérkőzés, ahol egymást fikázzátok és harcoltok folyamatosan. Mutasd meg neki, hogy te vagy a jobb, mert te nem avgy alkoholista. Mindkettőtöknek pszichés zavara van. Neked azért, mert előnyben akarod érezni magad a pároddal szemben, neki meg azért, mert alkohol problémái vannak. Sajnálom ha fáj az igazság! ;)

2016. aug. 22. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Majd akkor lesztek alkeszok,ha a kocsma előtt remegő kezekkel és lábbakkal vártok korán reggel,hogy nyisson már ki. :) A legjobban azt bírom, amikor az egyik alkoholista mondja a másik háta mögött,hogy az annyit iszik,mint a gödény, nem azért én is megiszom a magamét az igaz, de ő aztán... Aztán az a magáé, hogy minden nap a kocsmából tántorog haza. :) Egyébként ezt én is hallottam már annak idején,hogy orvos szokott javasolni egy pohár vörösbort.
2016. aug. 22. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:
15%
Hát figyelj... Az az alkoholista, aki rendszeresen fogyaszt alkoholt, az teljesen mindegy, hogy mennyit és mit. Végeredményben a párodnak igaza van. De ő is az.
2016. aug. 22. 23:37
 17/20 anonim ***** válasza:

És akkor mi van ha valaki hirtelen leáll róla? Én úgy tudom fokozatosan szabad,mert másképp komoly elvonási tünetei lesznek. Hallucináció,hányás,stb..

Egy pohár bortól nem gondolnám,hogy alkoholista lennél...

2016. aug. 22. 23:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves 4es

én nem pontoztam még egy választ sem :)

és csak akkor pontozok le valakit ha számomra haszontalan/nem a kérdésre válaszoló, a válasza - a tied semleges volt

ez a válaszod érdekes

én nem azt kértem h szidd a párom :) csak kíváncsiságból kérdeztem meg hogy mégis mások hogy látják ezt a kérdést

és nem a kapcsolatomat a párommal - azt köszönöm de majd én és ö lerendezzük egymással

de ha ilyen jellegű kérdésem lesz mégis akkor hidd el privátban kérem majd csak tőled tanácsot :)

15-ös

ez vicces volt köszi :)

igen az orvosom egy elég idős ember, mondhatjuk azt h még nagyanyámtól örököltem meg :)

de alapos és ha lehet kerüli a gyógyszereket amit értékelek is

Joe Howard

rendben értem a te felfogásodat is

de mint írtam én csak egy ideig fogok vörösborozni :)

17-es

nem hiszem h napi 2dl vörösbortól függőségbe leszek

de teljesen igazad van a fokozatosságban

és most megyek és mindenkinek adok egy zöld kezet h a 4es megnyugodjon :)

köszi a válaszokat

2016. aug. 23. 10:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor csak ideiglenes alkoholista vagy. :) Most tök felesleges egy szó definícióján vitatkozni. Meg ezen a baromságon rágódni.

2016. aug. 23. 10:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Mindkettőtök figyelmébe ajánlom ezt a cikket, sok érdekes dolgot ír, és talán a kérdésedre is választ ad. :)

[link]

2016. aug. 23. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!