Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiket vonzanak az alkoholista férfiak? Ha igen, miért?
Azért kérdezem, mert elsőre úgyis mindenki rávágja, hogy nem.
Azonban mégis sok olyan kapcsolat van, ahol a vak is látja, hogy a faszi elég keményen piál.
Te direkt csinálod a segghülyét?
Senki nem úgy jön össze a másikkal, hogy "jajj de vonzó vagy amikor vedelsz! Olyan jó egy alkoholista, te vagy álmaim férfija!"
Piálhatok sokat, anélkül, hogy leszólna.
:D N
Mondjuk, velem úgy jött össze, hogy keményen toltam a rövidet. Sokszor napi litert.
Mivel, egyszer sem szólt érte, abba is hagytam.
Mi értelme lett volna inni tovább, ha senkit nem érdekel.
Ismeretlenül a páromra is rávágnád, hogy alkoholista, főleg, mert ő amolyan védekezési mechanizmusként még nagyra is van az ivós bulikkal, haverok között kb. másról sem beszél. (Fiatalabb korában volt pár durva bulija, így tud miről mesélni.) El is terjedt, hogy ő mekkora alkesz.
Én speciel a barátnőjeként egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam részegnek, pedig nem szégyellős, együtt is járunk bulizni. Sőt, általában ő az, aki folyamatosan figyel rám, hogy tartsak mértéket. :)
Szóval attól, hogy valahol a "vak is látja", hogy piál a pasi, még nem biztos, hogy úgy is van.
(Persze, tisztában vagyok vele, hogy ha nem vigyáz, akkor ebből előbb-utóbb lehet tényleg alkoholizmus. Anno én ezt letisztáztam vele, hogy nem tolerálom, tehát ha azt látnám, hogy csúszik lefelé, akkor nem sokáig maradna a párom.)
'olyan volt a tekintete, mint egy alkoholistának'
az milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!