Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pánikbeteg vagyok. Ugye nem megy rá a kapcsolatom?
Idén kezdem az egyetemet. Sajnos 5 éve pánikbeteg vagyok(ha ez a jó definíció rá).
Az utolsó évem a gimnáziumban úgy telt, hogy lefogytam 8 kilót, remegtem, hánytam. Régen általános iskolában volt, hogy minden reggel hánytam a stressztől.
A lényeg, hogy idén kezdem az egyetemet, a párommal rengeteget készültünk rá-elkísért engem az útvonalon, beszélgettünk, apró feladatokat kaptam.
Viszont eljött a gólyatali és regisztráció napja, és hánytam, sírtam, lefogytam 3 nap alatt úgy, hogy konkrétan eltűntek a melleim.
Most 2 hetem van a sulikezdésig, a párom viszont közölte velem, hogy rá fog erre menni a kapcsolat, mert ő is ideges amiatt, hogy én is az vagyok.
NEM tudok tenni ellene. Nincs okom izgulni, semmi rossz nem fog történni, mégis hányok és fogyok a stressztől. Görcsben van egész nap a gyomrom, pedig TUDOM, hogy nincs okom.
Jogos, ha emiatt fog elhagyni? Nekem ez egy hatalmas küzdelem, és nagyon rosszul érint, hogy még ő is ezt mondogatja.
Régen olyan súlyos voltam, hogy nem tudtam egyedül hazzajönni 17 évesen a gimnáziumból, és a barátok kisértek haza.
Ahhoz képest sokat fejlődtem(voltam szakembernél is és TETTEM érte).
Igen, rá fog menni, mert halálosan aggódik érted, ráadásul nem AKARSZ tenni ellene.
Tessék elmenni pszichológushoz, vagy orvoshoz, de ne várd el a kedvesedtől, hogy asszisztáljon a mentális betegségedhez és nézze-tűrje, ahogy hánysz minden nap az idegtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!