Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira össze vagyok zavarodva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira össze vagyok zavarodva. Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A barátommal hnap leszünk 9 hónapja együtt!Van amikor arról beszél,hogy milyen jó lesz ha elvégzem a sulit..össze költözünk...eltudná velem képzelni az egész életét... stb!De van olyan,hogy mostanában már fel sem hív ... ebben a hónapban még egyetlen egyszer láttam...pedig nem lakunk egymástól távol.. :'( Régen annyira jó volt...szerintetek mit csináljak vele?:(hiába próbálnák vele beszélni ő meghallgat és ennyi... :'( Ez annyira borzalmas... :'(
2010. máj. 25. 18:02
 1/4 anonim válasza:
Hát szerintem kedveskedj neki valamivel amit szeret mutasd ki hogy mennyire szereted őtt és éreztesd vele hogy mennyire boldog vagy vele.Vagy ha nemmegy akkor kérdezd meg hogy miért ilyen és ha nemválaszol rá vagy idézem a pasik válaszát ("") semmi , hagyámá akkor egy picit tedd őtt féltékenyé ha szeret ugysem hagy el akkor csak RÁ FOG JÖNNI HOGY IEN FONTOS VAGY NEKI.:)
2010. máj. 25. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele erről..ha olyan fontos vagy neki mi más dolga van h napi 1-2órára se ér rá?????????
2010. máj. 25. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Megkerdezted tole hogy miert nem talalkoztok?Legalbb beszelni szoktatok?
2010. máj. 25. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Persze beszélni szoktunk meg sms-ezni!Most fejezte be a sulit és dolgozik ezt mindet megértem és támogatom is lelkileg...csak nah kicsit non hiányzanak az együtt töltött idők!! :-(
2010. máj. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!