Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik az esetleges jelei annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az esetleges jelei annak, hogy ha a pasi már nem szerelmes? És nem akar sok időt velem tölteni?

Figyelt kérdés

A barátommal 7hónapja járunk, de ugy érzem hogy nem akar velem sokat együtt lenni... én legszivesebben mindig vele lennék. Ő 20 én 17vagyok.

Igaz kérte hogy menjek át vasárnap, de sajnos nem tudtam...iyg mondta hogy hétfőn megyek és nagyon örült nekem... egész nap ölelt, belém tudna bújni. Most pl. ma nem találkoztunk, de irt smst és délután felhívott. Holnap találkozunk, de ma azt mondta hogy nembaj ha megelőztem a hívásban (én haamrabb hívtam ma) majd engem felhív csütörtökön amikor megy haza.

Mondom: Miért nem találkozunk csütörtökön?

erre Ő: DE! csak ugy értettem, hogy amikor majd tali után megyek haza, akkor hívlak fel. Mert csütörtökön nemtudunk annyit együtt lenni, mint holnap.

Mert oké, nálunk szerda a hosszú találka nap, akkor együtt lehetünk estig, hétköznaponként meg csak délután 4-5-ig.

De nemtudom... lehet hogy nem akar velem találkozgatni? Vagy ezmi? Túlreagálom? Mit tegyek?

2010. máj. 25. 17:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
mázlisták
2010. máj. 27. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!