Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az esetleges jelei annak, hogy ha a pasi már nem szerelmes? És nem akar sok időt velem tölteni?
A barátommal 7hónapja járunk, de ugy érzem hogy nem akar velem sokat együtt lenni... én legszivesebben mindig vele lennék. Ő 20 én 17vagyok.
Igaz kérte hogy menjek át vasárnap, de sajnos nem tudtam...iyg mondta hogy hétfőn megyek és nagyon örült nekem... egész nap ölelt, belém tudna bújni. Most pl. ma nem találkoztunk, de irt smst és délután felhívott. Holnap találkozunk, de ma azt mondta hogy nembaj ha megelőztem a hívásban (én haamrabb hívtam ma) majd engem felhív csütörtökön amikor megy haza.
Mondom: Miért nem találkozunk csütörtökön?
erre Ő: DE! csak ugy értettem, hogy amikor majd tali után megyek haza, akkor hívlak fel. Mert csütörtökön nemtudunk annyit együtt lenni, mint holnap.
Mert oké, nálunk szerda a hosszú találka nap, akkor együtt lehetünk estig, hétköznaponként meg csak délután 4-5-ig.
De nemtudom... lehet hogy nem akar velem találkozgatni? Vagy ezmi? Túlreagálom? Mit tegyek?
Hoppá!:)
Szerintem a kommentelők rám gondolnak. Ugyanis én voltam az,aki ilyesmi kérdéseket tett fel anno,de annak már vége.
Most tudom kezelni a helyzeteket.
Neked kérdező pedig annyit,hogy szeret téged a pasi,hidd csak el. Bár ahogy látom neked se lesz elég semmi "bizonyíték",ahogy nekem sem.
Kell egy kis szabadság neked is,neki is.Ennyi az egész.
De amúgy ha nem találkoztok,akkor ne keresd,majd kiderül mikor fog téged nagyon hiányolni.
16Lmajdnem17
Akkor viszont mégsem én vagyok.
Mert én egy kérdést írtam ki,de az nem ebben a témában volt. És időközben rájöttem arra,hogy a 2fiú kora sem egyezik meg. Az én barátom 18éves.
Mégegyszer akkor bocsi,félreértés történt.
velemis sokszor ilyen van (: de nem kérdés hogy szerete.
énis képes vagyok kiakadni a SEMMIÉRT és már a barátnöimet idegesitem ezzel..de ilyenkor probálok visszahuzódni ugytenni mintha nem érdekelne és keresni fog és akkor ujra érzem hogy szeret és nemtudna nélkülem lenni.:D ted teis ezt. észrefogja venni hogy kicsit eltávolottál és akkor mindent megfog tenni ennek érdekében: D
20:27-es vagyok
Nem írod le mi történt? Mik a fejlemények?
Találkoztunk ma..tökjó volt együtt. Reggelt küldött sms-t de felhívott, annyira meglepett:)
Aztán ugyebár átjött d.u.
És most hazafele is 2x hívott.
Meg holnap is találkozunk
Sőt megbeszéltük, hogy együtt fogunk tanulni, igy együtt élhetünk de készülünk is.
És elmondta, h rendelt nekem valami meglepit amit szombaton ad oda:) És ezen is megvagyok lepődve. Erre kérdezem: "Miért kapom? mi az oka?"
erre Ő: "Nemkell hogy mindennek oka legyen... de ha ok kell, akkor ok az, hogy szeretlek"
Olyan kivi vagyok, h miaz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!